reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Co do wagi to chciałabym żeby moja ptyśka miala 7 czy 8 kilo haha. Pewnie teraz będzie miała z 10,11 ;o szok.
A tak poza tym to druga noc w miare spoko... nie wiem czy te mega słabe noce to nie przez lęk separacyjny... zaczęłam zostawiac lekko zaswiecona lampkę i mloda nawet jak wstanie to się popatrzy i idzie spać. I z 15 pobudek sa maks 4. W tym dwie na mleko
Alek też taki ciężki kaliber, ale jak skończyl pół roku, to przez kolejny miesiąc przybrał tylko 400g więc może i twojej waga stanie.
U nas noc fatalna, do 1 obudził się 4 razy, więc wzięłam go do siebie. Wstał o 7...

reklama
Alek też taki ciężki kaliber, ale jak skończyl pół roku, to przez kolejny miesiąc przybrał tylko 400g więc może i twojej waga stanie.
U nas noc fatalna, do 1 obudził się 4 razy, więc wzięłam go do siebie. Wstał o 7...
No ja mlodej teraz dawno nie ważyłam wiec mam nadzieje ze tez troche stanela z wagą. Wogole to zaczela mniej jesc. I tez się zastanawiam czy te noce to nie od zębów. Bo mniej jje, placze, marudzi.... A czekamy bo jeszcze nie ma żadnego. Jak smaruje dentinoxem na noc to mloda spi. I wkoncu jie wiem od czego taka zmiana....
U Ciebie Alek ma juz ząbka ?

A tak poza tym to powiem wam ze odkąd siedze z małą i nie mam czasu regularnie jesc tak jak zawsze. To wjechało mi 4 kilo więcej;o wczoraj stanęłam na wage i szok ;D od dzis zero słodyczy, i wieczorem jakis lekko trening. No ale jak żyć jak maz na lepsze samopoczucie wczoraj ogarnal taki deser.

Załączniki

• 20210905_131806.jpg
    20210905_131806.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 65
A tak poza tym to powiem wam ze odkąd siedze z małą i nie mam czasu regularnie jesc tak jak zawsze. To wjechało mi 4 kilo więcej;o wczoraj stanęłam na wage i szok ;D od dzis zero słodyczy, i wieczorem jakis lekko trening. No ale jak żyć jak maz na lepsze samopoczucie wczoraj ogarnal taki deser.
Kobieto Ty i tak mało ważysz, a nosić jeszcze córkę, co trochę waży 😅

No ja mlodej teraz dawno nie ważyłam wiec mam nadzieje ze tez troche stanela z wagą. Wogole to zaczela mniej jesc. I tez się zastanawiam czy te noce to nie od zębów. Bo mniej jje, placze, marudzi.... A czekamy bo jeszcze nie ma żadnego. Jak smaruje dentinoxem na noc to mloda spi. I wkoncu jie wiem od czego taka zmiana....
U Ciebie Alek ma juz ząbka ?
Ma już dwa na dole, ale przeszedł je bezobjawowo. Problemy z przebudzeniem się zaczęły się jak żeby już sobie wybiły. On chyba chce ze mną spać, ale ja nie chcę z nim i jako to pogodzić 🤣

Ma już dwa na dole, ale przeszedł je bezobjawowo. Problemy z przebudzeniem się zaczęły się jak żeby już sobie wybiły. On chyba chce ze mną spać, ale ja nie chcę z nim i jako to pogodzić 🤣
Haha no tu już jest problem:D ja też bym z córką nie chciała bo jednak jak spałyśmy razem na początku to byłm gorzej niewyspana jak teraz:D

Na chwilą obecną tak 😀jeszcze trochę pracy mnie czeka
Super dekoracja. <3 niby prosta a jednak inna:p
Te balony z napisami zamawiałaś z internetu ? Mogę wiedzieć ile cię kosztowały, masz jakiś namiar ? :p
Za chwilę mam urodziny chrześniaczki i tak sobię myślę że fajnie by było jej spersonalizować takiego balona:D

Super dekoracja. <3 niby prosta a jednak inna:p
Te balony z napisami zamawiałaś z internetu ? Mogę wiedzieć ile cię kosztowały, masz jakiś namiar ? :p
Za chwilę mam urodziny chrześniaczki i tak sobię myślę że fajnie by było jej spersonalizować takiego balona:D
Wiesz co na allegro zamawialam wszystko. Za baner i wszystkie balony chyba wyszło 55zl. Finalnie wyglądało tak.

Załączniki

• Screenshot_20210906_084754_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210906_084754_com.android.gallery3d.jpg
    171,7 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry