reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

@ness. Jak sobie radzisz z Alkiem odkąd wstaje w łóżeczku? Mój Filip co prawda nie wstaje, ale na kolanach się wspina jakby w górę, tj podnosi się i klęczy z rękami opartymi np na szczebelkach albo na zabawce... I potem ryp na łeb na szyję. Dzisiaj tak w łóżeczku zrobił kilka razy i cały poobijany jest 😐 i już nie wiem jak go przypilnować, chyba bym musiała cały czas n aniego patrzeć. Poszłam do kibla i słyszę tylko łup i ryk. No i przewrócił się na bok i zarył twarza w szczebelki... A za godzinę znowu. Ech
Ja lozeczko turystyczne wtedy polecam 😀😀

reklama
Też mi się podoba🤗a małe agentki też się wystroiły🤣A najlepsza moja Natalia zaczęła chodzić do przedszkola dopiero a ona wybiera sobie strój i wszystko porównuje czy do siebie pasuje niewiem skąd jej się to wzięło nigdy tak nie robiła🤣🤣🤣najmniejszy szczegół musi być😁może ma to po mnie 🤣
Piękne tak czy siak. W ogóle cudnie kawaler ubrany 🥰

Chyba muszę takie nam sprawić... Bo to istny koszmar z tym obijaniem. Nawet już ochraniacz założyłam taki co się wiąże u góry i u dołu. To młody sobie rozwiązuje 😂 i ściąga 😂😭 dzisiaj ma normalnie szczebelek odbity na policzku 🤷😐
Ja chyba też sobie rozłożę turystyczne. Tylko, że moje trochę się rozwaliło i pora kupic nowe

My juz po. Kręgosłup wchodzi mi w tylek dosłownie.... Namęczyłam się ale chyba każdy zadowolony 😀 chrzest w kościele szybki bo po mszy 😀😀hanka jak to hanka przy ludziach zlote dziecko😀😀 zostało mi tyle jedzenia, że nawet nie wiem co z nim zrobić 😀😂tort hmmmm ladny ale dla mnie nie dobry niestety. Zaraz sprzątanie i trzeba wrócić do rzeczywistości 😂basia idzie juteo do przedszkola 😀 jutor pokaze wam jaka fajna przytulanke dostala Hanulka

Ważne, że się udało[emoji3]
My juz po. Kręgosłup wchodzi mi w tylek dosłownie.... Namęczyłam się ale chyba każdy zadowolony [emoji3] chrzest w kościele szybki bo po mszy [emoji3][emoji3]hanka jak to hanka przy ludziach zlote dziecko[emoji3][emoji3] zostało mi tyle jedzenia, że nawet nie wiem co z nim zrobić [emoji3][emoji23]tort hmmmm ladny ale dla mnie nie dobry niestety. Zaraz sprzątanie i trzeba wrócić do rzeczywistości [emoji23]basia idzie juteo do przedszkola [emoji3] jutor pokaze wam jaka fajna przytulanke dostala Hanulka

My juz po. Kręgosłup wchodzi mi w tylek dosłownie.... Namęczyłam się ale chyba każdy zadowolony 😀 chrzest w kościele szybki bo po mszy 😀😀hanka jak to hanka przy ludziach zlote dziecko😀😀 zostało mi tyle jedzenia, że nawet nie wiem co z nim zrobić 😀😂tort hmmmm ladny ale dla mnie nie dobry niestety. Zaraz sprzątanie i trzeba wrócić do rzeczywistości 😂basia idzie juteo do przedszkola 😀 jutor pokaze wam jaka fajna przytulanke dostala Hanulka
Super, że już po. Mówiłam, że dasz radę! Może pomróź, co da się. Szkoda, że z tortem klapa.. Najważniejsze, że prawie wszystko po Twojej myśli, no oprócz tortu. 😊😅

U nas drugi weekend górski, w zeszłym tygodniu zdobyte z Julkiem Góry Świętokrzyskie- Łysa Góra, dzisiaj Szyndzielnia w Beskidzie Śląskim [emoji3] Nawet dzisiaj książeczkę założyliśmy [emoji3]
received_3667675043336026.jpeg
received_146112261022029.jpeg

reklama
@ness. Jak sobie radzisz z Alkiem odkąd wstaje w łóżeczku? Mój Filip co prawda nie wstaje, ale na kolanach się wspina jakby w górę, tj podnosi się i klęczy z rękami opartymi np na szczebelkach albo na zabawce... I potem ryp na łeb na szyję. Dzisiaj tak w łóżeczku zrobił kilka razy i cały poobijany jest 😐 i już nie wiem jak go przypilnować, chyba bym musiała cały czas n aniego patrzeć. Poszłam do kibla i słyszę tylko łup i ryk. No i przewrócił się na bok i zarył twarza w szczebelki... A za godzinę znowu. Ech
Kilkanaście razy upadł i nauczył się, że trzeba się trzymać, a jak już ma dość stania to ryczy jak kobyla i wtedy wiem, że mam go posadzić 🤣
Nie da się cały czas na nich patrzeć, a łóżeczko jest chyba najbezpieczniejszym miejscem, w momencie gdy muszę iść chociażby do toalety. Staram się, żeby miał tam pełno zabawek i nimi się zajmował, a nie wstawał, ale i tak robi jak chce. Karuzela jednak musiała być zdjęta, bo do niej głównie wstawał.

Do góry