reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas drugi weekend górski, w zeszłym tygodniu zdobyte z Julkiem Góry Świętokrzyskie- Łysa Góra, dzisiaj Szyndzielnia w Beskidzie Śląskim [emoji3] Nawet dzisiaj książeczkę założyliśmy [emoji3]Zobacz załącznik 1312877Zobacz załącznik 1312878
Bomba 😍 mój niestety w chuście za Chiny nie da się nosić, więc póki co czekamy aż usiądzie i będzie można go swobodnie w nosidle trzymać. I w przyszłym roku na wiosnę zaczynamy wojaże :D

reklama
Bomba 😍 mój niestety w chuście za Chiny nie da się nosić, więc póki co czekamy aż usiądzie i będzie można go swobodnie w nosidle trzymać. I w przyszłym roku na wiosnę zaczynamy wojaże :D
Powodzenia w noszeniu go w nosidle za rok 🤣🤣
U nas dzisiaj zoo, ale młody nie chciał jeździć w wózku, więc ojciec nosił go cały czas 🤣

Wiesz co, nosidła hybrydowe możesz już. Nasz to lubi, całą drogę na Szyndzielnie to się śmiał i obserwował. U nas chusta też jest jako opcja awaryjna jak w ciągu dnia nie chce spać, wtedy hop do niej i 5 minut i śpi [emoji3]
Bomba [emoji7] mój niestety w chuście za Chiny nie da się nosić, więc póki co czekamy aż usiądzie i będzie można go swobodnie w nosidle trzymać. I w przyszłym roku na wiosnę zaczynamy wojaże :D

Musiałaś mieć źle dopasowane, bo czy chusta czy nosidło jak dobrze dopasowane to lux [emoji3]
Może one odpoczywają, mi koleżanka pożyczyła na chwilę nosidło, po 15 minutach miałam dość i powiedziałam, że nigdy więcej. Podziwiam, jak ktoś nosi ten ciężar ze sobą.

reklama
Co do wagi to chciałabym żeby moja ptyśka miala 7 czy 8 kilo haha. Pewnie teraz będzie miała z 10,11 ;o szok.
A tak poza tym to druga noc w miare spoko... nie wiem czy te mega słabe noce to nie przez lęk separacyjny... zaczęłam zostawiac lekko zaswiecona lampkę i mloda nawet jak wstanie to się popatrzy i idzie spać. I z 15 pobudek sa maks 4. W tym dwie na mleko

Do góry