Super pamiątkaTakiefo slodkiego misia dostala Hanna
reklama
G
gość _199
Gość
Super, masz talent !Wiesz co na allegro zamawialam wszystko. Za baner i wszystkie balony chyba wyszło 55zl. Finalnie wyglądało tak.
Ogólnie to ci powiem ze masz spoko pokoj jak ciśnie ei tyle osób miesci ;D i ta sviana beton robi robotę;pWiesz co na allegro zamawialam wszystko. Za baner i wszystkie balony chyba wyszło 55zl. Finalnie wyglądało tak.
marta18691
Fanka BB :)
Widać u mamy najlepiej...jak nie ma innego wyjścia to musi być koło Ciebie niestety u mnie to nie przejdzie żeby dziecko spało ze mnąale bywają takie sytuacje że kobieta zmęczona jest już to i śpi z tym maluchem...bo trzeba jakoś funkcjonowaćAlek też taki ciężki kaliber, ale jak skończyl pół roku, to przez kolejny miesiąc przybrał tylko 400g więc może i twojej waga stanie.
U nas noc fatalna, do 1 obudził się 4 razy, więc wzięłam go do siebie. Wstał o 7...
Michalina_25
a my do teraz spimy razem i dobrze nam tak ;DHaha no tu już jest problem ja też bym z córką nie chciała bo jednak jak spałyśmy razem na początku to byłm gorzej niewyspana jak teraz
G
gość _199
Gość
ja spalam z matka do 6 rż, nie chce dla siebie takiego scenariusza. A nie najlepiej rodzicom to podziałało na ich małżeństwo ;/a my do teraz spimy razem i dobrze nam tak ;D
Wynieslsmy rogówkę na klatkę żeby posadzić wszystkich na krzesłach zamiast na łóżku takze dzisiaj trzeba wynieść stoły i przynieść kanapeOgólnie to ci powiem ze masz spoko pokoj jak ciśnie ei tyle osób miesci ;D i ta sviana beton robi robotę;p
marta18691
Dobre i nie przeszkadzała ta rogówka innym na klatceWynieslsmy rogówkę na klatkę żeby posadzić wszystkich na krzesłach zamiast na łóżku takze dzisiaj trzeba wynieść stoły i przynieść kanape
Aaa haha ;D grunt ze impreza sie udała;P i juz jest poWynieslsmy rogówkę na klatkę żeby posadzić wszystkich na krzesłach zamiast na łóżku takze dzisiaj trzeba wynieść stoły i przynieść kanape
reklama
Michalina_25
oj tam póki co jest to dla nas wygodne przy jego nocnych pobudkach przyjdzie czas to go przeniesiemyja spalam z matka do 6 rż, nie chce dla siebie takiego scenariusza. A nie najlepiej rodzicom to podziałało na ich małżeństwo ;/