Mikstura
Fanka BB :)
jesteś bardzo ładna i zazdroszczę ustDzień vs noc. Już nie pamiętam kiedy ostatnio na mnie spała. Ale co odłożę to chwila i wrzask..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jesteś bardzo ładna i zazdroszczę ustDzień vs noc. Już nie pamiętam kiedy ostatnio na mnie spała. Ale co odłożę to chwila i wrzask..
U mnie to samo ryba mi się smaży na A ona co 5 min się budziDzień vs noc. Już nie pamiętam kiedy ostatnio na mnie spała. Ale co odłożę to chwila i wrzask..
Pobudka nr 1 [emoji2959][emoji2959][emoji2959]
U nas wlasnie 4 pobudka. Dzisiejsza noc jeszcze znośnie w porównaniu do poprzednich kilku.U nas już 3...
U nas już 3...
U nas aktualnie 6U nas już 3...
Wodę jej dajesz ?6.30 pierwsze jedzenie budzila się z 4 razy
Dzisiaj nic nie dostała. Moje palce do trzymania oby przestała jesc w nocyWodę jej dajesz ?
Też sobie tego życzęDzisiaj nic nie dostała. Moje palce do trzymania oby przestała jesc w nocy