G
gość _199
Gość
Mnie póki co też nie, ale za 10 lat kto wie.Mnie nie stać na 3
Koleżanką mi podesłała ofertę pracy dla księgowej do przyuczenia u niej w firmie. Tak mnie zmotywowały te pieniądze, że zapisałam się na angielski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie póki co też nie, ale za 10 lat kto wie.Mnie nie stać na 3
Hahah ja mam 3dzieci i jestem po 30Chciałam mieć trójkę dzieci, ale nie wiem czy po 30stce dam radę tak nie sypiac. Już teraz boli mnie wszystko
Lupilu .?Nie wiem czy to w moim Lidlu tylko czy ogólnie, ale cena na półce za 98szt pieluch 3 to 23zl, a zapłaciłam 13 jakbym tylko nie miała tyle zakupów to bym wróciła po 2ga paczkę ale niestety dzisiaj cygan
Tak. Cebula życiaLupilu .?
Niewiem ale nigdy takiej ceny nie widziałam 23zl tak z promocji ostatnio 4bralamTak. Cebula życia
Hahahah. Nie używałam ich nigdyTak. Cebula życia
No to pewnie źle wklepali do systemu u nas i zamiast 2 pierwsza liczbę dali 1Niewiem ale nigdy takiej ceny nie widziałam 23zl tak z promocji ostatnio 4bralam
Tak widziałam na insta u matka promocjaNie wiem czy to w moim Lidlu tylko czy ogólnie, ale cena na półce za 98szt pieluch 3 to 23zl, a zapłaciłam 13 jakbym tylko nie miała tyle zakupów to bym wróciła po 2ga paczkę ale niestety dzisiaj cygan