Najgorzej, sie boje jak zobacze uśmiech u niej w nocy że to koniec spania. Ma rodziców śpiochów tez powinna spacTeż sobie tego życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najgorzej, sie boje jak zobacze uśmiech u niej w nocy że to koniec spania. Ma rodziców śpiochów tez powinna spacTeż sobie tego życzę
Jej się odłożyć nie dało wcale. Chyba mała menda zemstę mi zrobiła, że ją w dzień zostawiłam na półtorej godziny.. A poza tym katar ją męczy i nie dość, że ręce tylko, to marudzi..Moze jej daj swoja koszulke z termoforkiem-moja sasiadka tak opanowala sytuacje, bo synek potrzebowal czuc cieplo mamy.
Dziękuję bardzojesteś bardzo ładna i zazdroszczę ust
Łączę się w bólu. Z nami spała, ze 3 razy się budziła w nocy jeszcze.U mnie to samo ryba mi się smaży na A ona co 5 min się budzi
Ja mam już dwoje, może jakoś dam radęChciałam mieć trójkę dzieci, ale nie wiem czy po 30stce dam radę tak nie sypiac. Już teraz boli mnie wszystko
Mnie nie stać na 3Chciałam mieć trójkę dzieci, ale nie wiem czy po 30stce dam radę tak nie sypiac. Już teraz boli mnie wszystko