reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Tak patrze na wasze wpisy to serio jak na matki jesteście mega zadbane i wogole.
Ja ostatnio sie czuje jak totalna matka polka.
Zawsze mialam ogarnięte paznokcie, pomalowane wlosy, makijaż.... A teraz tragedia, nie mam sily na nic. Jak mloda wstaje setny raz w nocy to tylko sie modle zeby rano pospala. Sińce pod oczami. Zero makijażu bo po co w domu, na paznokcie nie mam czasu, włosy niestety o połowę mniej bo strasznie po ciazy polecialy... tragedia jakas.
Mam nadzieje ze jak wrócę do pracy to złapie motywację sie tak naprawdę ogarnąć.

reklama
Tak patrze na wasze wpisy to serio jak na matki jesteście mega zadbane i wogole.
Zawsze mialam ogarnięte paznokcie, pomalowane wlosy, makijaż.... A teraz tragedia, nie mam sily na nic. Jak mloda wstaje setny raz w nocy to tylko sie modle zeby rano pospala. Sińce pod oczami. Zero makijażu bo po co w domu, na paznokcie nie mam czasu, włosy niestety o połowę mniej bo strasznie po ciazy polecialy... tragedia jakas.
Mam nadzieje ze jak wrócę do pracy to złapie motywację sie tak naprawdę ogarnąć.
Kochana ja też super nie wyglądam, maluję się jak gdzieś wychodzimy, czy gdzieś sama jadę np dziś po okulary. W domu mi się nie chce malować, bo po co :) włosy garściami lecą od ponad miesiąca, paznokcie to tylko przycinam. Trzeba przeżyć ten gorszy czas niestety. Rozumiem, bo nie masz jak odpocząć, czy coś zrobić koło siebie. Ja czasami oleje pranie, dom, sprzątanie i kładę się z małą spać i gdzieś mam wszystko. Obiad z rana zrobię i potem cały dzień przy Lenie.

Po Prostu masz bardziej wymagające dziecko jak złapie pozniejswoj rytm dnia to napewno się ograniesz wiem że ciężko jest...trzeba dać radę jesteś młoda 😁

Powiem ci, że ja wyglądam jak żulietta spod sklepu 🤣🤣 podziwiam kobiety, którym chce się wokół siebie robić, ja zapadłam w totalny letarg 😁

Ja na codzień się nie maluję. Nie mam jakos potrzeby. Paznokcie dramat, muszę sobie przed niedziela zrobić bo chrzest. Włosy odrost.. I wiecznie obrzygana koszulka 😂taka zadbana 😂😂😂

Po Prostu masz bardziej wymagające dziecko jak złapie pozniejswoj rytm dnia to napewno się ograniesz wiem że ciężko jest...trzeba dać radę jesteś młoda 😁
Kochana ja też super nie wyglądam, maluję się jak gdzieś wychodzimy, czy gdzieś sama jadę np dziś po okulary. W domu mi się nie chce malować, bo po co :) włosy garściami lecą od ponad miesiąca, paznokcie to tylko przycinam. Trzeba przeżyć ten gorszy czas niestety. Rozumiem, bo nie masz jak odpocząć, czy coś zrobić koło siebie. Ja czasami oleje pranie, dom, sprzątanie i kładę się z małą spać i gdzieś mam wszystko. Obiad z rana zrobię i potem cały dzień przy Lenie.
Mąż sie ze mnie śmieje ze teraz to tylko w dresach chodze i czas mi kupić wyjściowy dres ;D tez z młodą często spie, obiady robie wlasnie rano jak jeszcze maz nie wyjdzie do pracy. Q potem to tylko mloda. Niestety strasznie szuka zainteresowania wiec duzo przy niej nie porobię. Ogólnie dla siebie mam teraz bardzo mało czasu. Ale czekam aż organizm sie zregeneruje, włosy przestaną lecieć a długimi paznokciami przestanę przypadkiem drapać skórę małej ;D

reklama
Do góry