reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Chodzisz regularnie w okularach/soczewkach? 😅
Tak, bo bez nie widzę nawet swojego odbicia w lustrze 😅 pierwsze co robię jak się budzę to okulary zakładam a ostatnie co robię to je ściągam, a jak wychodzę z domu to zwykle soczewki zakładam, bo jak świeci słońce muszę mieć przeciwsłoneczne (takie nadwrażliwe oczy mam) no i jeszcze odkąd jest pandemia to unikam łączenia okularów z maską, bo się wkurzam jak mi okulary parują 👿

reklama
Tak, bo bez nie widzę nawet swojego odbicia w lustrze 😅 pierwsze co robię jak się budzę to okulary zakładam a ostatnie co robię to je ściągam, a jak wychodzę z domu to zwykle soczewki zakładam, bo jak świeci słońce muszę mieć przeciwsłoneczne (takie nadwrażliwe oczy mam) no i jeszcze odkąd jest pandemia to unikam łączenia okularów z maską, bo się wkurzam jak mi okulary parują 👿
Ech No widzisz ja mocno zaniedbałam.. Ja co prawda mam mniejszą wadę i może dlatego u mnie jest spora szansa na poprawę tego wzroku. Ja w nocy mega słabo z jazdą, bo w dzień, to jak Ci mogę. Ale cierpliwie czekam na oksy i Wam się pochwale. 😅😄😁

A propo, przed badaniem Pani Dotor taka ładna i wgl. założyła mi oksy te, a ja patrzę, a tu nagle widzę zmarszczki. 😂

Dziewczyny u nas katar chyba jednak nie od zębów. Dzien super. Ale Mloda cały wieczór zawalona. Noc teraz slaba, kaszle, nie śpi... jutro rano lekarz.

To była najgorsza noc w moim życiu. O ile często wstawał, to max po 10 minutach spal dalej a dzisiaj tylko na rękach spał, a
Albo z cyckiem w buzi, więc jestem wykończona 😫😫😫

Ja też wyglądam jak żul, nie martw się. Paznokcie mam całe zniszczone z ogródka bo w pierwszy dzień rękawiczek nie miałam. Całe połamane obgryzione. I syfy mi na twarzy wyszły jakbym miała 15 lat. Jeden na środku na czole 😂 a dzisiaj mam do komplety jeszcze tłuste włosy, ale już późno i chyba nie chce mi się ich ogarniac
Dobre 🤣ja czekam na okres 😂pewnie też mnie wysypie coś🙈

My juz po lekarzu. Podobno reakcja w porę bo mlodej zaczęło schodzić na oskrzeli. Takze jesteśmy do konca tygodnia uziemione w domu póki jej nie odejdzie ;)

reklama
Do góry