Tak, bo bez nie widzę nawet swojego odbicia w lustrze pierwsze co robię jak się budzę to okulary zakładam a ostatnie co robię to je ściągam, a jak wychodzę z domu to zwykle soczewki zakładam, bo jak świeci słońce muszę mieć przeciwsłoneczne (takie nadwrażliwe oczy mam) no i jeszcze odkąd jest pandemia to unikam łączenia okularów z maską, bo się wkurzam jak mi okulary parująChodzisz regularnie w okularach/soczewkach?
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Ech No widzisz ja mocno zaniedbałam.. Ja co prawda mam mniejszą wadę i może dlatego u mnie jest spora szansa na poprawę tego wzroku. Ja w nocy mega słabo z jazdą, bo w dzień, to jak Ci mogę. Ale cierpliwie czekam na oksy i Wam się pochwale.Tak, bo bez nie widzę nawet swojego odbicia w lustrze pierwsze co robię jak się budzę to okulary zakładam a ostatnie co robię to je ściągam, a jak wychodzę z domu to zwykle soczewki zakładam, bo jak świeci słońce muszę mieć przeciwsłoneczne (takie nadwrażliwe oczy mam) no i jeszcze odkąd jest pandemia to unikam łączenia okularów z maską, bo się wkurzam jak mi okulary parują
A propo, przed badaniem Pani Dotor taka ładna i wgl. założyła mi oksy te, a ja patrzę, a tu nagle widzę zmarszczki.
G
gość _199
Gość
To była najgorsza noc w moim życiu. O ile często wstawał, to max po 10 minutach spal dalej a dzisiaj tylko na rękach spał, a
Albo z cyckiem w buzi, więc jestem wykończona
Albo z cyckiem w buzi, więc jestem wykończona
Wczoraj jeszxze była!O nie. Na olx już nie ma przesyłki za 1zl
marta18691
Dobre ja czekam na okres pewnie też mnie wysypie cośJa też wyglądam jak żul, nie martw się. Paznokcie mam całe zniszczone z ogródka bo w pierwszy dzień rękawiczek nie miałam. Całe połamane obgryzione. I syfy mi na twarzy wyszły jakbym miała 15 lat. Jeden na środku na czole a dzisiaj mam do komplety jeszcze tłuste włosy, ale już późno i chyba nie chce mi się ich ogarniac
rosenberg
Nooo chyba do końca sierpnia. A nawet nie wiedziałam. Jakbym wiedziała to bym jeszcze nakupowala póki byłaWczoraj jeszxze była!
reklama
marta18691
No to dobrzeMy juz po lekarzu. Podobno reakcja w porę bo mlodej zaczęło schodzić na oskrzeli. Takze jesteśmy do konca tygodnia uziemione w domu póki jej nie odejdzie