reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jestem tka wykończona każdym dniem... Codziennie sobie obiecuje, że zrobię sobie paznokcie wieczorem... Wyglądam jak że śmietnika 😂 jak kogoś znajomego spotykam na mieście, ukrywam paznokcie. Chrzest w niedzielę, muszę wszystko przygotować... Nie wiem jak ja dam rade
Ja też wyglądam jak żul, nie martw się. Paznokcie mam całe zniszczone z ogródka bo w pierwszy dzień rękawiczek nie miałam. Całe połamane obgryzione. I syfy mi na twarzy wyszły jakbym miała 15 lat. Jeden na środku na czole 😂 a dzisiaj mam do komplety jeszcze tłuste włosy, ale już późno i chyba nie chce mi się ich ogarniac

reklama
Też muszę się wybrać. Jaka masz wadę ?
A daj spokój.. Pogorszył mi się wzrok, czekam na okulary. Na jednym -1.0 na drugim -0.75, a cylinder 1.0 na lewym i prawym będę miała. Mówiła, że do 26 roku życia gałka oczna się jakby, nie wiem jak to nazywać hmm wykształca🤔 ale ogólnie jest duża szansa, żeby naprawić ten mój wzrok. I potem będę mieć mniejszą wadę.

Ja też ślepa :D czasami noszę okulary, ale teraz mi się triche pogorszyl wzrok w jednym oku i powinnam iść, ale na razie jakoś nie mam kiedy. Chyba zacznę soczewki nosić bo okulary strasznie niewygodne i młody mi ciągle próbuje ściągnąć
Ja właśnie do soczewek nie jestem przekonana. Zobaczę jak okulary będę miała, jak to będzie z Leną wyglądało. 😅 Oj ja się wzięłam za siebie i ogarniam się trochę ze wszystkim.

Jestem tka wykończona każdym dniem... Codziennie sobie obiecuje, że zrobię sobie paznokcie wieczorem... Wyglądam jak że śmietnika 😂 jak kogoś znajomego spotykam na mieście, ukrywam paznokcie. Chrzest w niedzielę, muszę wszystko przygotować... Nie wiem jak ja dam rade
Kochana kto jak nie Ty. 😊 Pewnie, że dasz radę. 😉

A daj spokój.. Pogorszył mi się wzrok, czekam na okulary. Na jednym -1.0 na drugim -0.75, a cylinder 1.0 na lewym i prawym będę miała. Mówiła, że do 26 roku życia gałka oczna się jakby, nie wiem jak to nazywać hmm wykształca🤔 ale ogólnie jest duża szansa, żeby naprawić ten mój wzrok. I potem będę mieć mniejszą wadę.
Mówisz ? Ja nie nosiłam od podstawówki, a powinnam, pewnie też by mi się ten wzrok poprawił. To może jednak zacznę nosić 😁😁

Ja od przedszkola mam wadę wzroku, a gdzieś od podstawówki już noszę okulary i wada się nie poprawiła, tylko wciąż się ciut pogłębiały, teraz już od lat mniej więcej taka sama jest, ale i tak bez okularów, czy soczewek jestem ślepa jak kret 😂 a teoretycznie nie mam jakiejś mega wielkiej wady, bo -2,5/-2,75 i jakiś tam astygmatyzm niewielki (w okularach mam -2,5 i cylinder, a soczewki bez cylindra -2,75).

Ja od przedszkola mam wadę wzroku, a gdzieś od podstawówki już noszę okulary i wada się nie poprawiła, tylko wciąż się ciut pogłębiały, teraz już od lat mniej więcej taka sama jest, ale i tak bez okularów, czy soczewek jestem ślepa jak kret 😂 a teoretycznie nie mam jakiejś mega wielkiej wady, bo -2,5/-2,75 i jakiś tam astygmatyzm niewielki (w okularach mam -2,5 i cylinder, a soczewki bez cylindra -2,75).
Ja mam podobną wadę. I ciągle mruze oczy i pewnie zmarchy zaraz będę od tego miała :D jak kogoś mijam na ulicy to zwykle nie poznaję bo twarze mi się rozmazują i detali nie widzę 😂

Mówisz ? Ja nie nosiłam od podstawówki, a powinnam, pewnie też by mi się ten wzrok poprawił. To może jednak zacznę nosić 😁😁
570 zł mi poszło.. Na okulary i wizytę, a wzięłam podstawowe szkła. Wybrałam całkiem inne, niż miałam wcześniej. Także czekam z niecierpliwością na nowe. 😄😅 No tak mi ta doktor mówiła. Ale warto pójść. Serio.

Ja mam podobną wadę. I ciągle mruze oczy i pewnie zmarchy zaraz będę od tego miała :D jak kogoś mijam na ulicy to zwykle nie poznaję bo twarze mi się rozmazują i detali nie widzę 😂
Mnie stary wkurzał, bo tylko a, bo Ty nie widzisz. 🙄 Ale myślę, no koniec idę na wizytę, nie zje mnie za te lata zaniedbania.😅

reklama
Chodzisz regularnie w okularach/soczewkach? 😅

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry