rosenberg
Fanka BB :)
Mięso z indyka ma specyficzny zapaszek i posmak dzieci mogą go czuć bardziej bo znają mniej smakówMój na indyka to samo, nie wiem o co chodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mięso z indyka ma specyficzny zapaszek i posmak dzieci mogą go czuć bardziej bo znają mniej smakówMój na indyka to samo, nie wiem o co chodzi
No każde dziecko lubi co innegoMoja jajko całe jadła, raz dałam kupionego kurczaka z jasnymi warzywami to jej smakował, cielęcina z ziemniakiem i brokułem, to tak ooo, a indykiem to pluła i miała odruch wymiotny.
Też muszę się wybrać. Jaka masz wadę ?Ja byłam u okulisty i zdałam sobie sprawę jaka ślepa jestem
Ja też ślepa czasami noszę okulary, ale teraz mi się triche pogorszyl wzrok w jednym oku i powinnam iść, ale na razie jakoś nie mam kiedy. Chyba zacznę soczewki nosić bo okulary strasznie niewygodne i młody mi ciągle próbuje ściągnąćJa byłam u okulisty i zdałam sobie sprawę jaka ślepa jestem
Filip dostał wczoraj racucha z jabłkami, bananem i borówkami i też podjarany chociaż nie jest jakoś specjalnie chętny do jedzenia, niewiele połyka, chyba konsystencje mu przeszkadzają, więc my na spokojnie, nic na siłę ;D
Takie kawałków racucha dziecku dajecie? Czy zblendowane? Przecież te 2 zęby to chyba za wiele nie pogryzą a żeby jeszcze dziecko ogarnęło, że to najpierw pogryźć trzeba. Ja to mojemu nie daję żadnych kawałków, nawet jak w papce jest coś niezblendowane to nie dajęJa jutro zrobię racuszki
Kawałki. Moja nie ma zębów dziaslami gryzie. Starsza miala zęby dopiero w 11 msc a jadla kotlety juzTakie kawałków racucha dziecku dajecie? Czy zblendowane? Przecież te 2 zęby to chyba za wiele nie pogryzą a żeby jeszcze dziecko ogarnęło, że to najpierw pogryźć trzeba. Ja to mojemu nie daję żadnych kawałków, nawet jak w papce jest coś niezblendowane to nie daję
Mój też uwielbiam mi mazać paluchami po okularach, a czasem jak chwyci i ciągnie to cud, że jeszcze są całe. Soczewek w domu za dużo nie noszę, bo mam zaraz suche oko, ale wygoda jest nieporównywalna. Zapisałam się na kontrolę do okulisty z miesiąc, czy 2 po porodzie a termin mam dopiero na listopad i to jeszcze fuksem, bo już mi wciskała, że nie ma terminów na ten rok, a kilka dni wcześniej jak dzwoniłam to mówiła, że na listopad są terminy.Ja też ślepa czasami noszę okulary, ale teraz mi się triche pogorszyl wzrok w jednym oku i powinnam iść, ale na razie jakoś nie mam kiedy. Chyba zacznę soczewki nosić bo okulary strasznie niewygodne i młody mi ciągle próbuje ściągnąć
O matko, to ja bym się bała, zawał na miejscu ja już się boję, że papką albo wodą się zakrztusiKawałki. Moja nie ma zębów dziaslami gryzie. Starsza miala zęby dopiero w 11 msc a jadla kotlety juz
Kawałek i on sobie międli to w buzi, cześć wypluje albo mu wyleci, część zje. Tylko że mój już czasami sadza pupę na podłodze sam, więc co drugi dzień go wsadzę do krzesełka na chwilę żeby mógł sie pobabrać kawałkiem. Dziecko wbrew pozorom ma mocne odruchy zachowawcze i nie wkłada sobie tego całego i nie połyka. Grunt to dać taki kawałek, żeby nie mógł całego wsadzić i połknąć jak np winogrono. Poczytaj sobie w necie o tym jak kroić żeby było to dostosowane do wiekuTakie kawałków racucha dziecku dajecie? Czy zblendowane? Przecież te 2 zęby to chyba za wiele nie pogryzą a żeby jeszcze dziecko ogarnęło, że to najpierw pogryźć trzeba. Ja to mojemu nie daję żadnych kawałków, nawet jak w papce jest coś niezblendowane to nie daję