reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Będziemy próbować chociaż chyba nic z tego, co się przebudziłam to na niej nie leżał 🤷 Pewnie pół nocy leżał bez niej, ale chociaż przespał ładnie, dopiero niedawno się obudził i pierwsze mleczko wjechało, a zasnął koło 22 👍
zazdroszczę mój chyba pomylił dzień z nocą 😡 w nocy masakra a teraz już druga drzemka uff 🤪
najgorsze że mało je 😕

reklama
Czy któraś z was też ma problem z nadgarstkami? Ja już od dłuższego czasu się męczę, myślałam, że minie, bo kiedyś w pracy od noszenia też tak miewałam, ale zawsze mijało, a teraz jest coraz gorzej, z rana zwłaszcza ból straszny i promieniuje do kciuka. Boję się, że pewnego dnia dziecka nie dam rady podnieść 😔

Właśnie pierwszy na tyłku jest, ale idę przebrać, bo kupa jest 😂 pasek nawet mają, czy siku jest. 😅
Ale są trochę grubsze, czy też takie prześwitujące jak te zwykłe? My dadę wciąż używamy i jesteśmy zadowoleni, zarówno te złote jak i niebieskie/zielone są super, tylko w tych niebieskich nie ma paska 😅 i są zdecydowanie mniejsze niż złote, już 4 wzięłam 😱

Dziewczyny, które przeszły już na spacrówke, pokażcie jak to u Was wygląda?? wozicie dzieci zupełnie na płasko czy w pozycji półleżącej. Co raz bardziej mnie kusi ta opcja. Kupiliśmy adaptery do wózka, tak że mozemy w kółka włożyć fotelik i mała nam przysypia jak ją tak wozimy :) super opcja, jestem zła że nie wiedziałam wcześniej, że jest coś takiego !!!
Élodie w spacerówce😀

Załączniki

• Screenshot_20210709-133024_Gallery.jpg
    Screenshot_20210709-133024_Gallery.jpg
    389 KB · Wyświetleń: 90
  • Screenshot_20210709-133103_Gallery.jpg
    Screenshot_20210709-133103_Gallery.jpg
    356,2 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Ale są trochę grubsze, czy też takie prześwitujące jak te zwykłe? My dadę wciąż używamy i jesteśmy zadowoleni, zarówno te złote jak i niebieskie/zielone są super, tylko w tych niebieskich nie ma paska 😅 i są zdecydowanie mniejsze niż złote, już 4 wzięłam 😱
Też na 4 jesteśmy, cieńkie są, ale u nas raz tylko przesikała i to z miesiąc temu może. Ja jestem ogólnie z nich zadowolona 😉

Do góry