U mnie cały czas od początku Ja powoli się zbieram żeby odstawić ale jakoś mi ciężko idzieDziewczyny kp - czy u Was nadal wyciek z drugiej piersi podczas karmienia? Juz chyba sie pogodzilam z tym ze tak bedzie do momentu odstawienia A tak chetnie zrzucilabym biustonosz, zawsze po domu chodzilam bez
reklama
ja własnie tez sie troche boje, że w sierpniu wpadne na pomysł, że jednak mleczko z piersi bedzie lepsze dla młodej i nie odstawie od piersi....U mnie cały czas od początku Ja powoli się zbieram żeby odstawić ale jakoś mi ciężko idzie
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Nie zawsze, ale często. I wycieka prawie wyłącznie z lewej piersi. Ale ja i tak chodzę bez biustonosza. Bluzki mam dość przylegające, więc jak zauważam, że jest wyciek, to wkładam bawełniany płatek/chusteczkę/pieluchę i jest okDziewczyny kp - czy u Was nadal wyciek z drugiej piersi podczas karmienia? Juz chyba sie pogodzilam z tym ze tak bedzie do momentu odstawienia A tak chetnie zrzucilabym biustonosz, zawsze po domu chodzilam bez
A ja mam szczerze dość, te wyrywanie się... Ciągle mysle sobie co będzie jak np wyląduje w szpitalu, co będzie jadla na psychice mi to siedzi strasznie... Sasiadka wraca za tydzień do pracy. I tragedię ma, młody ma rok i 3 miesiace i jest okropnym cycuchem. I stwierdziła, że wiedząc że wróci do pracy mogla karmic pol roku i by było łatwiej i dla niej i dla niego. Jest pielęgniarka i dyżury ma od 7 do 19 takze masakraja własnie tez sie troche boje, że w sierpniu wpadne na pomysł, że jednak mleczko z piersi bedzie lepsze dla młodej i nie odstawie od piersi....
G
gość _199
Gość
Ja będę szła do szpitala na trzy dni, ale nie przejmuje się. Odciagne tyle mleka ile będzie trzeba i jakoś da radę.A ja mam szczerze dość, te wyrywanie się... Ciągle mysle sobie co będzie jak np wyląduje w szpitalu, co będzie jadla na psychice mi to siedzi strasznie... Sasiadka wraca za tydzień do pracy. I tragedię ma, młody ma rok i 3 miesiace i jest okropnym cycuchem. I stwierdziła, że wiedząc że wróci do pracy mogla karmic pol roku i by było łatwiej i dla niej i dla niego. Jest pielęgniarka i dyżury ma od 7 do 19 takze masakra
Moja hania na początku nawet z butli nie umiała jesc... Takze wprowadziłam te wieczorne karmienie butla i powoli się nauczyłaJa będę szła do szpitala na trzy dni, ale nie przejmuje się. Odciagne tyle mleka ile będzie trzeba i jakoś da radę.
Ja karmienie zakończyłam jak mala miapa 3 tygodnie... Bo rotaworus, szpital nerwy itp. A wyciek lekki mialam gdzoes do około 3 miesiącaCzyli kolejny przykład na to, że każda z nas jest inna wiem wiem, dlatego jak czuje ze coś jest nie tak to zaraz ją przystawiam. Myslalam, że zakończenie karmienia to chwila moment i już, a to trwa i trwa u mnie
G
gość _199
Gość
U nas wynikła taka sytuacja, że ja miał półtora miesiąca to musiałam ogarniać sprawy w firmie od moejgo i młody był z babcią bardzo często i dostawał butle, więc to nie problem.Moja hania na początku nawet z butli nie umiała jesc... Takze wprowadziłam te wieczorne karmienie butla i powoli się nauczyła
Moja tez sie wyrywa, albo kopie mnie po brzuchu jak karmie na lezaco. Tez mnie to wnerwia jeszcze dzisiaj znowu zaczely sie problemy z lewa piersia, masakra... tez mam dosc.A ja mam szczerze dość, te wyrywanie się... Ciągle mysle sobie co będzie jak np wyląduje w szpitalu, co będzie jadla na psychice mi to siedzi strasznie... Sasiadka wraca za tydzień do pracy. I tragedię ma, młody ma rok i 3 miesiace i jest okropnym cycuchem. I stwierdziła, że wiedząc że wróci do pracy mogla karmic pol roku i by było łatwiej i dla niej i dla niego. Jest pielęgniarka i dyżury ma od 7 do 19 takze masakra
A swoja droga, tez dawno mlodej nie karmilam butelka. Jak byla dokarmiana to pieknie ciagnela, ale kto wie jak teraz jej pojdzie.
reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
Hmmm to ciekawe jak to będzie u mnie. Jedyny minus to taki, że pewnie miesiączka niedługo powróci nie tęsknię za nią!Ja karmienie zakończyłam jak mala miapa 3 tygodnie... Bo rotaworus, szpital nerwy itp. A wyciek lekki mialam gdzoes do około 3 miesiąca