Jaaa tezU nas Dady extra care sie sprawdzily i pozostaje im wierna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaaa tezU nas Dady extra care sie sprawdzily i pozostaje im wierna
Też w końcu wypróbowałam i są superU nas Dady extra care sie sprawdzily i pozostaje im wierna
Ja używam ale jeszcze tych nowych nie mamDziewczyny, która z Was używa pampersow z lupilu? Teraz są te premium i wzięłam jedną pakę, któraś też?
Widze ze chodza do tego samego fryzjeraA ja pilnuje młodego siostry takze wesolo
Podobni do siebieA ja pilnuje młodego siostry takze wesolo
Teraz to już prawie problem z głowy. Na początku było strasznie ciężko. Jeśli kiedyś jeszcze będę w takiej sytuacji to chyba skuszę się na tabletki. a szałwię pije jak mi się przypomniMoze wes od lekarza tabletki. Żeby nie zrobić sobie zapalenia
Tak takrysiu bardziej leniwy. Ma 8 msc a nawet nie siedzi jak go się posadzi. Za to pełza po całym domuWidze ze chodza do tego samego fryzjera
Oo to widzę w twoich genach, takie kudłate dzieci?A ja pilnuje młodego siostry takze wesolo
no tak właśnie o to chodzi dlatego uważam że jest niebezpieczna dla niego bo jak mam mi wytłumaczyć żeby tego nie robił ma okrągłe ale z rączkami i jest git!Może za głęboko sobie wsadza? Mój lubi tak ręce głęboko pakować a potem się krztusi albo ostatnio łyżeczkę sobie wcisnął jak mu witaminę dawałam, a potem ma odruch wymiotny