Nie no adaptery to podstawa do sklepy wygodnie tylko fotelik wpiąć ja jeszcze nie przeszłam na spacerowke chociaz miejsca prawie brak. Nie przekonują mnie pasy, jest gorąco.Dziewczyny, które przeszły już na spacrówke, pokażcie jak to u Was wygląda?? wozicie dzieci zupełnie na płasko czy w pozycji półleżącej. Co raz bardziej mnie kusi ta opcja. Kupiliśmy adaptery do wózka, tak że mozemy w kółka włożyć fotelik i mała nam przysypia jak ją tak wozimy super opcja, jestem zła że nie wiedziałam wcześniej, że jest coś takiego !!!
reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
Czyli kolejny przykład na to, że każda z nas jest inna wiem wiem, dlatego jak czuje ze coś jest nie tak to zaraz ją przystawiam. Myslalam, że zakończenie karmienia to chwila moment i już, a to trwa i trwa u mnierany, zazdroszcze...
właśnie u mnie nie ma dużo tego wycieku, kilka kropel. Ale stanik ubabrany i mokry jesli nie mam wkładki laktacyjnej.
eh, wygląda na to że chyba sprawa indywidulana. Jeszcze jedna moja koleżanka mi własnie pisała, że miałą tak do końca karmienia piersią :/
Uważaj na te zapełnione kanaliki, troche się naczytałam o tym jak miałm z tym problem, żeby ropień sie z tego nie zrobił. Mi kilka koleżanek poleciło wziąć 10min-owy prysznic w gorącej wodzie przed karmieniem, zrobiłam tak dwa razy i jakoś ta pierś sie odetkała. Aczkolwiek od tego momentu mam problem ze ciągle z nią jest coś nie tak... a to mała ssie tak, że aż .. może nie boli, ale czuje dyskomfort... a czasami nie chce z tej piersi jeść... czekam do momentu aż sie będziemy odstawiać...
Moze wes od lekarza tabletki. Żeby nie zrobić sobie zapaleniaCzyli kolejny przykład na to, że każda z nas jest inna wiem wiem, dlatego jak czuje ze coś jest nie tak to zaraz ją przystawiam. Myslalam, że zakończenie karmienia to chwila moment i już, a to trwa i trwa u mnie
rosenberg
Możesz pić szałwię, min. 5szklanek dziennie zaparzonej szalwii, ona hamuje laktacjęCzyli kolejny przykład na to, że każda z nas jest inna wiem wiem, dlatego jak czuje ze coś jest nie tak to zaraz ją przystawiam. Myslalam, że zakończenie karmienia to chwila moment i już, a to trwa i trwa u mnie
marta18691
Większość na leżąco czasami trochę podniosę...Dziewczyny, które przeszły już na spacrówke, pokażcie jak to u Was wygląda?? wozicie dzieci zupełnie na płasko czy w pozycji półleżącej. Co raz bardziej mnie kusi ta opcja. Kupiliśmy adaptery do wózka, tak że mozemy w kółka włożyć fotelik i mała nam przysypia jak ją tak wozimy super opcja, jestem zła że nie wiedziałam wcześniej, że jest coś takiego !!!
Załączniki
rosenberg
Ja ogólnie pije tak dużo wody wiesz, wolę dużo sikać niż umierać na kaca, ja niestety mam okrutne kace i to przy niewielkich ilościach alkoholuRany, to chyba duzo sikasz na imprezach
Michalina_25
ja brałam tabletki, 2 tabletki co 12h i na trzeci dzień juz pusto i miekko.Moze wes od lekarza tabletki. Żeby nie zrobić sobie zapalenia
rosenberg
Nie martw się. Nasze noce nadal bez poprawy, wczoraj obudził się na jedzenie po godzinie... Jeszcze kiedyś będzie pięknieDziewczyny u mnie noc tragiczna. 3 burze przez całą noc, wieczorem pioruny naparzaly ze aż strach. Mloda nie mogla usnac, w nocy często się przebudzala mega spocona mimo ze balkon i okno otwarte. Ja tez ledwo chodzilam bo a to smok a to woda a to mleko. A za godzinę ide w odwiedziny do swojej pracy.. ledwo zyje jak na złość. A jeszcze od rana znow pochmurno, burzowo i deszczowo.
reklama
U nas Dady extra care sie sprawdzily i pozostaje im wiernaDziewczyny, która z Was używa pampersow z lupilu? Teraz są te premium i wzięłam jedną pakę, któraś też?