reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Przykrywacie czymś maluszki na noc w takie upały?
U mnie mala spi na krótki rękawek. I czy ja przykryje czy nie to jest tak dosyć krotko spi. I nie wiem już czy jej zimno czy cieplo;D
Moja w upały spała w samej pieluszce, nawet jesli lekką pieluszką tetrową ją przykrywałam, to zaraz ją z siebie zrzucała... wygrała, przestałam ją przykrywać😍

reklama
No a jak 😀 urodzin wtedy się nie obchodzi
Nie trzeba kupować dziecku prezentu 😎😎

Ja mam nad jeziorem swoje stare puzle i mam z alfabetem i liczbami. I powiem tak pamiętam że basia ciagle wyjmowała te litery, jadla.... Niektóre byle male. Teraz wolałam kupic bez elementow
Taak ja też nie chce z literami, bo mam takie stare u mamy po siostrzenicy i młody już załapał, że można je jeść. Ze starości się rozłażą na łączeniach. Tylko chce kolorowe, bo go już czarno białe barwy nudzą na macie.

mój przynajmniej cesarz😂
Mój też 😎

Ja mam ze smyka z cyframi i literami. U córki w pokoju są już 5 lat i nic się z nimi nie dzieje🤣
Masz może link?

Nie trzeba kupować dziecku prezentu 😎😎

Taak ja też nie chce z literami, bo mam takie stare u mamy po siostrzenicy i młody już załapał, że można je jeść. Ze starości się rozłażą na łączeniach. Tylko chce kolorowe, bo go już czarno białe barwy nudzą na macie.

Mój też 😎

Masz może link?

Przykrywacie czymś maluszki na noc w takie upały?
U mnie mala spi na krótki rękawek. I czy ja przykryje czy nie to jest tak dosyć krotko spi. I nie wiem już czy jej zimno czy cieplo;D
nie, u mnie tylko śpiworek teraz 0.2 tog
nie zostawię pod kocykiem ani pielucha bo po pierwsze całej nocy bym nie przespała myśląc że się zadusi a po drugie nie wiem co mu jest ale od tygodnia ma manię zasłania sobie twarzy tetra i szumisiem a najlepiej wszystkim naraz po czym zasypia 🙄

nie, u mnie tylko śpiworek teraz 0.2 tog
nie zostawię pod kocykiem ani pielucha bo po pierwsze całej nocy bym nie przespała myśląc że się zadusi a po drugie nie wiem co mu jest ale od tygodnia ma manię zasłania sobie twarzy tetra i szumisiem a najlepiej wszystkim naraz po czym zasypia 🙄
Haha mój tak samo, wiecznie sobie wkłada tetrę na twarz i udaje, że go nie ma 😂 i oczywiście jak mu nie zdejmę tej pieluchy z buzi to tak będzie leżał 🙄 całe szczęście, że nic innego jakoś często sobie na buzię nie wkłada, bo bym się bała go na sekundę samego zostawić.

reklama
Do góry