reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ale się wyspałam. Młody co prawda budził się co 3h, ale po północy wzięłam go do siebie do łóżka bo ojciec w delegacji na jedną noc 🙊 i młody spal po jednej stronie a ja po drugiej. No zupełnie inna jakośc snu 🤷

reklama
Wiesz, ja normalnie też go biorę często do łóżka - czasami o północy, czasami o 3 albo o 6. Godziny różnia się od stopnia mojej frustracji tym, że muszę się podnosić 🤣 ale jak się kisimy wszyscy we 3 to ja śpię prawie na krawędzi, jeszcze tutaj na wynajmie mamy tak okropnie miękki materac, że mój facet to w nim pływa 😂 a łóżko 160, do nowej chaty chce kupić 180 i myślę, że będzie git. Tylko tam łóżeczka nie postawie przy swojej krawędzi i to mnie przeraża 🙈 bo będę musiała wstawać

Załączniki

• Screenshot_2021-07-07-09-51-47-563_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-07-07-09-51-47-563_com.miui.gallery.jpg
    287,3 KB · Wyświetleń: 82
  • Screenshot_2021-07-07-09-51-44-391_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-07-07-09-51-44-391_com.miui.gallery.jpg
    234,4 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Wiesz, ja normalnie też go biorę często do łóżka - czasami o północy, czasami o 3 albo o 6. Godziny różnia się od stopnia mojej frustracji tym, że muszę się podnosić 🤣 ale jak się kisimy wszyscy we 3 to ja śpię prawie na krawędzi, jeszcze tutaj na wynajmie mamy tak okropnie miękki materac, że mój facet to w nim pływa 😂 a łóżko 160, do nowej chaty chce kupić 180 i myślę, że będzie git. Tylko tam łóżeczka nie postawie przy swojej krawędzi i to mnie przeraża 🙈 bo będę musiała wstawać
My też na wynajmie mamy łóżko 160 i jest ciasno, ale jak już zamieszkamy na swoim to planujemy kupić 220cm (to chyba największe jest) 😂 mój to jest szczypior, a w trójkę jest mega niewygodnie, a w razie gdyby kiedyś w końcu przytył, wolę mieć zapas 😂

Do góry