reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, jak któraś z Was jest z okolic Warszawy to polecam Park Rozrywki Julinek, byliśmy wczoraj i było mega:) Oczywiście raczej dla starszych dzieci niż dla naszych maluszków 😉 Mąż kupił dwa bilety z atrakcjami i na wszystko mógł wchodzić z córką. Była ścianka wspinaczkowa, park linowy, strefa dmuchańców, wesołe miasteczko (dodatkowo płatne), jedzonko, plac zabaw, mini golf:) Na moim insta wrzuciłam filmik @bedzie_wiecej_dzieci :)
Zaobserwowałam Cię :)

reklama
My dzisiaj na urodzinach, Lenie spodobały się bańki, bo pierwszy raz tak długo i tak głośno się śmiała. 😂 Zabawowa ta moja córa. 😄 Dobrze, że urodziny ma miejscu, nie trzeba było jechać, tylko goście się zjechali, bo siostrzenicy urodziny były :)

Załączniki

• IMG_20210706_215125.jpg
    IMG_20210706_215125.jpg
    249,9 KB · Wyświetleń: 77
Dziewczyny chce kupić te puzzle piankowe, czy któraś z was ma kolorowe i poleca ? Nie chce kupić zbyt cienkich i takich co będą się rozlazic, a te biało-czarne mi się nie podobają, wolałabym s jakimiś zwierzątkami itp.

Dziewczyny chce kupić te puzzle piankowe, czy któraś z was ma kolorowe i poleca ? Nie chce kupić zbyt cienkich i takich co będą się rozlazic, a te biało-czarne mi się nie podobają, wolałabym s jakimiś zwierzątkami itp.
Ja mam ze smyka z cyframi i literami. U córki w pokoju są już 5 lat i nic się z nimi nie dzieje🤣

Wiecie co :D cała ciążę ani jednego nowego rozstępu, w ogóle 2 mięs po porodzie nie było widać, że w ciąży byłam, a teraz widzę, że od kp mi się zrobily rozstępy na piersiach 😲 faktycznie jak sobie tak pomyślę to często nad ranem mam cycki jak kamienie i w ogóle czasami są pełne, a czasami takie normalne. Echhhh no cóż, bywa

reklama
Ja mam nad jeziorem swoje stare puzle i mam z alfabetem i liczbami. I powiem tak pamiętam że basia ciagle wyjmowała te litery, jadla.... Niektóre byle male. Teraz wolałam kupic bez elementow

Do góry