reklama
Mikstura
Fanka BB :)
Ja niczym nie przykrywamPrzykrywacie czymś maluszki na noc w takie upały?
U mnie mala spi na krótki rękawek. I czy ja przykryje czy nie to jest tak dosyć krotko spi. I nie wiem już czy jej zimno czy cieplo;D
rosenberg
Mój młody w body z krótkim albo na ramiączkach (takie trochę żonobijki ma ) i przykrywam cienkim kocykiem albo duża pielucha muslinowa. On lubi ciepelko i w ogóle lubi spać przykryty. Ja się w nocy przykrywam kołdrą, więc jego mi szkoda tak goło zostawić zwykle jak się kokosi w łóżeczku to potem ma tylko nogi przykrytePrzykrywacie czymś maluszki na noc w takie upały?
U mnie mala spi na krótki rękawek. I czy ja przykryje czy nie to jest tak dosyć krotko spi. I nie wiem już czy jej zimno czy cieplo;D
Ja przykrywam koldra. Hehe ja lubie ciepełko wiec i jej dajePrzykrywacie czymś maluszki na noc w takie upały?
rosenberg
Ale w sumie w tym mieszkaniu nir jest tak ekstremalnie gorąco bo ma okna od północy i wschodu i od parteru ciągnie chłodek. Ale jak się przeprowadzimy pod koniec lipca to czuję, że będziemy debatować nad przykrywaniem bo tam na piętrze już teraz gorąco, a na razie nic tam nie maMój młody w body z krótkim albo na ramiączkach (takie trochę żonobijki ma ) i przykrywam cienkim kocykiem albo duża pielucha muslinowa. On lubi ciepelko i w ogóle lubi spać przykryty. Ja się w nocy przykrywam kołdrą, więc jego mi szkoda tak goło zostawić zwykle jak się kokosi w łóżeczku to potem ma tylko nogi przykryte
Ja niczym nie przykrywam, ale mój i tak się zawsze rozkopuje i też śpi w krótkim rękawku.Przykrywacie czymś maluszki na noc w takie upały?
Ja przykrywam muslinowa pieluszka ale i tak spi bezPrzykrywacie czymś maluszki na noc w takie upały?
Dla mnie wszystkie urodziłyśmyNieee, mi ogólnie głupio mówić, że ja urodziłam. Siostra kiedyś przy obiedzie powiedziała, czy osoba po cc może mówić, że urodziła? I jakoś to się we mnie zakorzeniło. O kimś (poza mną) mówię, a moja koleżanka urodziła, ale po tym tekście siostry o sobie nie umiem tak powiedzieć
reklama
G
gość _199
Gość
WydobycinyDla mnie wszystkie urodziłyśmy