reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, jak któraś z Was jest z okolic Warszawy to polecam Park Rozrywki Julinek, byliśmy wczoraj i było mega:) Oczywiście raczej dla starszych dzieci niż dla naszych maluszków 😉 Mąż kupił dwa bilety z atrakcjami i na wszystko mógł wchodzić z córką. Była ścianka wspinaczkowa, park linowy, strefa dmuchańców, wesołe miasteczko (dodatkowo płatne), jedzonko, plac zabaw, mini golf:) Na moim insta wrzuciłam filmik @bedzie_wiecej_dzieci :)
Zaobserwowałam Cię :)

reklama
My dzisiaj na urodzinach, Lenie spodobały się bańki, bo pierwszy raz tak długo i tak głośno się śmiała. 😂 Zabawowa ta moja córa. 😄 Dobrze, że urodziny ma miejscu, nie trzeba było jechać, tylko goście się zjechali, bo siostrzenicy urodziny były :)

Załączniki

• IMG_20210706_215125.jpg
    IMG_20210706_215125.jpg
    249,9 KB · Wyświetleń: 84
Dziewczyny chce kupić te puzzle piankowe, czy któraś z was ma kolorowe i poleca ? Nie chce kupić zbyt cienkich i takich co będą się rozlazic, a te biało-czarne mi się nie podobają, wolałabym s jakimiś zwierzątkami itp.

Dziewczyny chce kupić te puzzle piankowe, czy któraś z was ma kolorowe i poleca ? Nie chce kupić zbyt cienkich i takich co będą się rozlazic, a te biało-czarne mi się nie podobają, wolałabym s jakimiś zwierzątkami itp.
Ja mam ze smyka z cyframi i literami. U córki w pokoju są już 5 lat i nic się z nimi nie dzieje🤣

Wiecie co :D cała ciążę ani jednego nowego rozstępu, w ogóle 2 mięs po porodzie nie było widać, że w ciąży byłam, a teraz widzę, że od kp mi się zrobily rozstępy na piersiach 😲 faktycznie jak sobie tak pomyślę to często nad ranem mam cycki jak kamienie i w ogóle czasami są pełne, a czasami takie normalne. Echhhh no cóż, bywa

reklama
Ja mam nad jeziorem swoje stare puzle i mam z alfabetem i liczbami. I powiem tak pamiętam że basia ciagle wyjmowała te litery, jadla.... Niektóre byle male. Teraz wolałam kupic bez elementow

Do góry