marta18691
Fanka BB :)
Podasz nik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wagowo mam juz mniej ale wizualnie wydaje sie wiecej, wszystko takie miekkie, lejne zero mięśniaMnie też ona mega denerwuje... moje ciało w sumie wróciło do stanu sprzed ciazy ale została tylko ta linia. I tylko czekam aż zniknie ale narazie jest taka sama jak byla
Nieee, mi ogólnie głupio mówić, że ja urodziłam. Siostra kiedyś przy obiedzie powiedziała, czy osoba po cc może mówić, że urodziła? I jakoś to się we mnie zakorzeniło. O kimś (poza mną) mówię, a moja koleżanka urodziła, ale po tym tekście siostry o sobie nie umiem tak powiedziećByłam u ciebie na profilu wszystko super tylko mam pytanko uważasz że osoba rodzącą przez cc nie urodzila?
Brawo ;DPoszlam kupic sobie coś do ubrania.....
Tez tak zawsze koncze Kupilam Mlodemu butelke ze smoczkiem do kaszki i dalam mu dzisiaj troche kleiku ryzowego na naszym mm. Jest na nim napisane, ze nie zmienia smaku innych dan, wiec moze byc uzywany do zageszczania zupek itp. No i co? Mlody sie tak otrzasal i wypluwal wszystko jakby mu nie smakowalo. A sam smoczek zakumal i ladnie ciagnal. My sie karmimy z Medela Calma a oni nie maja smoczkow do gestych pokarmow.Poszlam kupic sobie coś do ubrania.....
Super masz fotki!!!!
Czyli znowu z tym co nie dla siebie też tak mamPoszlam kupic sobie coś do ubrania.....
No super fotkiDziękuję [emoji3]
Spodnie Ci sie rozdarly ...Poszlam kupic sobie coś do ubrania.....