reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Też ułatwiam sobie i podaje ze słoiczka. Więcej zachodu z tym gotowaniem niż to warte😅 u nas dziś był brokuł z groszkiem i cukinią. Szczerze jak to spróbowałam to mówię bleeee do męża że przecież młody tego nie zje. A on zajadał aż mu się uszy trzęsły 😂
Ja właśnie dlatego na początku nie chce dawać słoiczków. Mały zje łyżeczkę, dwie i do kosza, bo nikt potem tego nie zje, szczególnie, że ja lubię dobrze doprawione jedzonko. A tak ugotuję warzywka, które akurat mamy na obiad albo które sama zjem w wersji niezblendowanej, a mały będzie próbował. Słoiki później albo na wyjazd 😉

reklama
A CO MAJĄC DZIECKO TO OBOWIĄZEK? NAM TEZ SIE NIE SPIESZYŁO, BO NIBY CO ŚLUB ZMIENIA? NAJWAŻNIEJSZE, ŻE SIĘ KOCHAJĄ A RESZTA SIE NIE LICZY
O święta prawda! U nas gdyby nie dziecko to może już bym była narzeczoną 😭 teraz to mu tylko marudzę, że z naszej trójki tylko ja mam inne nazwisko, ale oboje wiemy, że najpierw kredyt i przeprowadzka na swoje, a potem może być ślub. Jeszcze schudnąć muszę 😂

A ja właśnie ciastka wcinam😂😂😂 ale też muszę zgubić kilka kg🤭
Ja ostatnio kupiłam mojemu paczkę ciastek, taką dużą 700g, a jak zaczęłam jeść to prawie wszystkie mu zjadłam i potem patrzę 100g ma prawie 500kcal, a z pół opakowania na pewno zjadłam także... już MU nic nie kupuję 😂

reklama
Ja ostatnio kupiłam mojemu paczkę ciastek, taką dużą 700g, a jak zaczęłam jeść to prawie wszystkie mu zjadłam i potem patrzę 100g ma prawie 500kcal, a z pół opakowania na pewno zjadłam także... już MU nic nie kupuję 😂
Ja tam do kawy tylko coś zjem słodkiego Aleo przeważnie kruche ciastka czekolady nie lubię bo mnie mdli 🤣

Do góry