Ja właśnie dlatego na początku nie chce dawać słoiczków. Mały zje łyżeczkę, dwie i do kosza, bo nikt potem tego nie zje, szczególnie, że ja lubię dobrze doprawione jedzonko. A tak ugotuję warzywka, które akurat mamy na obiad albo które sama zjem w wersji niezblendowanej, a mały będzie próbował. Słoiki później albo na wyjazdTeż ułatwiam sobie i podaje ze słoiczka. Więcej zachodu z tym gotowaniem niż to warte u nas dziś był brokuł z groszkiem i cukinią. Szczerze jak to spróbowałam to mówię bleeee do męża że przecież młody tego nie zje. A on zajadał aż mu się uszy trzęsły
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Mogą a nie muszą...wsumie jak będą chcieli to wezmą ślub...no ślub to tylko formalność ale też i ułatwia załatwianie różnych spraw późniejA CO MAJĄC DZIECKO TO OBOWIĄZEK? NAM TEZ SIE NIE SPIESZYŁO, BO NIBY CO ŚLUB ZMIENIA? NAJWAŻNIEJSZE, ŻE SIĘ KOCHAJĄ A RESZTA SIE NIE LICZY
Chyba muszę przestać mu gotować, bo nigdy się nie doczekam pakietu żonaTo jest mój chłopak. Ja mu mówię, że ma póki co pakiet dziewczyna, jak będzie miał pakiet żona to możemy o obiedzie pogadać.
marta18691
No to dobry obiadDziewczyny musze zgubić ciążowy brzuch
marta18691
Ja pakiet żona mam już 7latChyba muszę przestać mu gotować, bo nigdy się nie doczekam pakietu żona
O święta prawda! U nas gdyby nie dziecko to może już bym była narzeczoną teraz to mu tylko marudzę, że z naszej trójki tylko ja mam inne nazwisko, ale oboje wiemy, że najpierw kredyt i przeprowadzka na swoje, a potem może być ślub. Jeszcze schudnąć muszęA CO MAJĄC DZIECKO TO OBOWIĄZEK? NAM TEZ SIE NIE SPIESZYŁO, BO NIBY CO ŚLUB ZMIENIA? NAJWAŻNIEJSZE, ŻE SIĘ KOCHAJĄ A RESZTA SIE NIE LICZY
Maluszek001
Dynia weszła średnio. Ale jaki dobry humorek po niej! dzisiaj 5 miesięcy również ☺
Karolina9933
Dzięki za pocieszeniePrzy takim wzroście i wadze to ty chudzinka jesteś naprawdę się nie przejmuj. Bzdury gada i tyle.
Ja ostatnio kupiłam mojemu paczkę ciastek, taką dużą 700g, a jak zaczęłam jeść to prawie wszystkie mu zjadłam i potem patrzę 100g ma prawie 500kcal, a z pół opakowania na pewno zjadłam także... już MU nic nie kupujęA ja właśnie ciastka wcinam ale też muszę zgubić kilka kg
reklama
marta18691
Ja tam do kawy tylko coś zjem słodkiego Aleo przeważnie kruche ciastka czekolady nie lubię bo mnie mdliJa ostatnio kupiłam mojemu paczkę ciastek, taką dużą 700g, a jak zaczęłam jeść to prawie wszystkie mu zjadłam i potem patrzę 100g ma prawie 500kcal, a z pół opakowania na pewno zjadłam także... już MU nic nie kupuję