Ale Ty młoda jeszcze jesteś, ja w Twoim wieku też nie miałam stałej pracy i chyba nawet dopiero zaczynałam drugie studia a aktualnie na papierku niby mam stała pracę, a jakbym nie miała, bo i tak muszę zmienićJa nie mam nawet pracy
Do końca życia na wynajmie
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
my mamy poduszkę z dziurka bo mamy spłaszczenie z prawej strony. Używamy w wozku i wydaje sie ze jest poprawa chociaz nie wiem czy to nie zasluga tego ze obraca sie na boki wiec w nocy tez czasem spi na boczkach a nie tylko plecy.Ale tą poduszkę z dziurą na głowę, czy taka śmieszną, żeby leżał na boku? Ta z dziurą wydaje mi się bardziej sensowna, bo jak mały nie chce spać na boku, to go raczej nie zmuszę, a tą główkę naprawdę ma już płaską także mamy, które narzekają, że ich maluch słabo śpi, to przynajmniej z główką nie macie problemów
Tak z dziurka na głowie. Jak młody zacznie się przekręcać na brzuch to zobaczysz że będzie tak spal pokaż zdjęcie zobacze czy bardziej płaska niż rysiuAle tą poduszkę z dziurą na głowę, czy taką śmieszną, żeby leżał na boku? Ta z dziurą wydaje mi się bardziej sensowna, bo jak mały nie chce spać na boku, to go raczej nie zmuszę, a tą główkę naprawdę ma już płaską także mamy, które narzekają, że ich maluch słabo śpi, to przynajmniej z główką nie macie problemów
Mój czasem na bok się też przewróci, ale tylko w ciągu dnia i na chwilę, w nocy śpi tylko na plecach, jak go wieczorem położę, tak się rano obudzi a jak sama go na boczek ustawiam, to zaraz na plecy albo na brzuszekmy mamy poduszkę z dziurka bo mamy spłaszczenie z prawej strony. Używamy w wozku i wydaje sie ze jest poprawa chociaz nie wiem czy to nie zasluga tego ze obraca sie na boki wiec w nocy tez czasem spi na boczkach a nie tylko plecy.
rosenberg
Aaa czyli formalnie jakby nie jest wasze? No ale nie płacicie odstępnego tylko czynsz i rachunki? Ja nawet nie chce wiedzieć ile przez te lata mi poszło kasy na odstępneLicz na to, że ktoś ci coś da a mówiłam mojemu co nie na papierze, to się nie liczy
Ciężko mu uchwycić tą łepetynęTak z dziurka na głowie. Jak młody zacznie się przekręcać na brzuch to zobaczysz że będzie tak spal pokaż zdjęcie zobacze czy bardziej płaska niż rysiu
Załączniki
Maluszek001
Moja się przekreca w dzień cały czas, a w nocy ani razu tak nie zrobiłaTak z dziurka na głowie. Jak młody zacznie się przekręcać na brzuch to zobaczysz że będzie tak spal pokaż zdjęcie zobacze czy bardziej płaska niż rysiu
G
gość _199
Gość
To który ty rocznik jesteś ? Bo wyglądasz jakbyś miała tyle co jaAle Ty młoda jeszcze jesteś, ja w Twoim wieku też nie miałam stałej pracy i chyba nawet dopiero zaczynałam drugie studia a aktualnie na papierku niby mam stała pracę, a jakbym nie miała, bo i tak muszę zmienić
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
marta18691
Ale dużo włosówCiężko mu uchwycić tą łepetynę