reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Też ułatwiam sobie i podaje ze słoiczka. Więcej zachodu z tym gotowaniem niż to warte😅 u nas dziś był brokuł z groszkiem i cukinią. Szczerze jak to spróbowałam to mówię bleeee do męża że przecież młody tego nie zje. A on zajadał aż mu się uszy trzęsły 😂
Ja właśnie dlatego na początku nie chce dawać słoiczków. Mały zje łyżeczkę, dwie i do kosza, bo nikt potem tego nie zje, szczególnie, że ja lubię dobrze doprawione jedzonko. A tak ugotuję warzywka, które akurat mamy na obiad albo które sama zjem w wersji niezblendowanej, a mały będzie próbował. Słoiki później albo na wyjazd 😉

reklama
A CO MAJĄC DZIECKO TO OBOWIĄZEK? NAM TEZ SIE NIE SPIESZYŁO, BO NIBY CO ŚLUB ZMIENIA? NAJWAŻNIEJSZE, ŻE SIĘ KOCHAJĄ A RESZTA SIE NIE LICZY
O święta prawda! U nas gdyby nie dziecko to może już bym była narzeczoną 😭 teraz to mu tylko marudzę, że z naszej trójki tylko ja mam inne nazwisko, ale oboje wiemy, że najpierw kredyt i przeprowadzka na swoje, a potem może być ślub. Jeszcze schudnąć muszę 😂

A ja właśnie ciastka wcinam😂😂😂 ale też muszę zgubić kilka kg🤭
Ja ostatnio kupiłam mojemu paczkę ciastek, taką dużą 700g, a jak zaczęłam jeść to prawie wszystkie mu zjadłam i potem patrzę 100g ma prawie 500kcal, a z pół opakowania na pewno zjadłam także... już MU nic nie kupuję 😂

reklama
Ja ostatnio kupiłam mojemu paczkę ciastek, taką dużą 700g, a jak zaczęłam jeść to prawie wszystkie mu zjadłam i potem patrzę 100g ma prawie 500kcal, a z pół opakowania na pewno zjadłam także... już MU nic nie kupuję 😂
Ja tam do kawy tylko coś zjem słodkiego Aleo przeważnie kruche ciastka czekolady nie lubię bo mnie mdli 🤣

Do góry