Te właśnie były kruche z marmoladą, ale takie wciągające, że już więcej nie kupię czekoladą też nie pogardzę ale najlepsze są wafelki!Ja tam do kawy tylko coś zjem słodkiego Aleo przeważnie kruche ciastka czekolady nie lubię bo mnie mdli
reklama
G
gość _199
Gość
My się nigdy chyba na swoje nie wyprowadzimy. Przy działalności gospodarczej musiałby chyba z 30 tys miesięcznie mieć żeby kredyt dostać.O święta prawda! U nas gdyby nie dziecko to może już bym była narzeczoną teraz to mu tylko marudzę, że z naszej trójki tylko ja mam inne nazwisko, ale oboje wiemy, że najpierw kredyt i przeprowadzka na swoje, a potem może być ślub. Jeszcze schudnąć muszę
Ma któraś z was problem z płaską główką u dziecka? Co robicie? Te poduszki dobre są? Ja już nie mam pomysłu, jedynie na brzuszku dużo go kładę, na boku nie lubi, a jak już to na jednym, tam gdzie ma spłaszczone. Ostatnio pediatra zwróciła na to uwagę, bo wcześniej tylko delikatnie miał. No ale co ja mogę, że tak długo śpi w nocy w jednej pozycji, w wózku też na pleckach
Mojej siostry miał płaska głowę. Dalam jej poduszke taka, i teraz już jest lepiej. Chociaż troszkę widaćMa któraś z was problem z płaską główką u dziecka? Co robicie? Te poduszki dobre są? Ja już nie mam pomysłu, jedynie na brzuszku dużo go kładę, na boku nie lubi, a jak już to na jednym, tam gdzie ma spłaszczone. Ostatnio pediatra zwróciła na to uwagę, bo wcześniej tylko delikatnie miał. No ale co ja mogę, że tak długo śpi w nocy w jednej pozycji, w wózku też na pleckach
No to prawda, kumpel chłopaka wziął kredyt sam, bo jego dziewczyna ma działalność i razem dostaliby mniej niż on sam chociaż my oboje niby umowę o pracę na czas nieokreślony mamy, a zdolność i tak lichaMy się nigdy chyba na swoje nie wyprowadzimy. Przy działalności gospodarczej musiałby chyba z 30 tys miesięcznie mieć żeby kredyt dostać.
G
gość _199
Gość
Ja nie mam nawet pracyNo to prawda, kumpel chłopaka wziął kredyt sam, bo jego dziewczyna ma działalność i razem dostaliby mniej niż on sam chociaż my oboje niby umowę o pracę na czas nieokreślony mamy, a zdolność i tak licha
Do końca życia na wynajmie
rosenberg
Fanka BB :)
Ale wy nie macie mieszkania po babci? Coś mi tak świtaJa nie mam nawet pracy
Do końca życia na wynajmie
G
gość _199
Gość
Licz na to, że ktoś ci coś da a mówiłam mojemu co nie na papierze, to się nie liczyAle wy nie macie mieszkania po babci? Coś mi tak świta
reklama
Ale tą poduszkę z dziurą na głowę, czy taką śmieszną, żeby leżał na boku? Ta z dziurą wydaje mi się bardziej sensowna, bo jak mały nie chce spać na boku, to go raczej nie zmuszę, a tą główkę naprawdę ma już płaską także mamy, które narzekają, że ich maluch słabo śpi, to przynajmniej z główką nie macie problemówMojej siostry miał płaska głowę. Dalam jej poduszke taka, i teraz już jest lepiej. Chociaż troszkę widać