Tak jest ;D niby dziecko sie rozwija ale my przy tym sie chyba cofamy;DU nas to samo. Tylko bardziej skrzeczy jak jej w odpowiedzi też zaskrzecze to się śmieje ze mnie. Mam wrażenie że cofam się w rozwoju trochę
reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
Ja właśnie paruje marchewkę a Hania co dostała? ☺Hanka dostala dzisiaj pierwszy posiłek. Cieszy się do łyżeczki ale krzywi się na smak na moje oko jest gotowa.
Hania dostala słoik. Marchewkę z kalafiorem.Ja właśnie paruje marchewkę a Hania co dostała? ☺
Maluszek001
No matka polka ze mnie żadna. Parowalam marchewkę 30 minut i nadal lekko twarda (pokrojona w części była więc nie wiem dlaczego tak długo) , aż w końcu wygotowala mi się woda i spaliłam garnek smród w całym domu. Więc dzisiaj chyba jednak dynia ze sloiczkaHania dostala słoik. Marchewkę z kalafiorem.
rosenberg
Takie historie są najlepszeNo matka polka ze mnie żadna. Parowalam marchewkę 30 minut i nadal lekko twarda (pokrojona w części była więc nie wiem dlaczego tak długo) , aż w końcu wygotowala mi się woda i spaliłam garnek smród w całym domu. Więc dzisiaj chyba jednak dynia ze sloiczka
Mi się nie chce bawic serio w gotowanie marchewki czy czegoś. Więcej prądu mi pojdzie a wekować małych sloiczkow tez mi się nie chce ja lubię sobie ułatwiać życieNo matka polka ze mnie żadna. Parowalam marchewkę 30 minut i nadal lekko twarda (pokrojona w części była więc nie wiem dlaczego tak długo) , aż w końcu wygotowala mi się woda i spaliłam garnek smród w całym domu. Więc dzisiaj chyba jednak dynia ze sloiczka
Też ułatwiam sobie i podaje ze słoiczka. Więcej zachodu z tym gotowaniem niż to warte u nas dziś był brokuł z groszkiem i cukinią. Szczerze jak to spróbowałam to mówię bleeee do męża że przecież młody tego nie zje. A on zajadał aż mu się uszy trzęsłyNo matka polka ze mnie żadna. Parowalam marchewkę 30 minut i nadal lekko twarda (pokrojona w części była więc nie wiem dlaczego tak długo) , aż w końcu wygotowala mi się woda i spaliłam garnek smród w całym domu. Więc dzisiaj chyba jednak dynia ze sloiczka
G
gość _199
Gość
Ja w ogóle nie gotuje, to niech dziecko ma, bo żona ze mnie żadnaMi się nie chce bawic serio w gotowanie marchewki czy czegoś. Więcej prądu mi pojdzie a wekować małych sloiczkow tez mi się nie chce ja lubię sobie ułatwiać życie
marta18691
Jak ja bym mężowi nie gotowała obiadów to by z chałupy mnie wywaliłJa w ogóle nie gotuje, to niech dziecko ma, bo żona ze mnie żadna
reklama
G
gość _199
Gość
To jest mój chłopak. Ja mu mówię, że ma póki co pakiet dziewczyna, jak będzie miał pakiet żona to możemy o obiedzie pogadać.Jak ja bym mężowi nie gotowała obiadów to by z chałupy mnie wywalił