reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
u nas minimum 2 godziny przed nocnym spaniem musi sie obudzic inaczej to godzina usypiania😀
Cos te nasze maluchy podobne z zachowania 😄 u nas tak samo. A ja w sumie wprowadzam stala godzine spania, usypiamy sie ok 20-20.30 i pilnuje tego. W wyjatkowych sytuacjach ma inna godzine spania. Ale wiadomo, w zaleznosci od drzemek w ciagu dnia czasami kladziemy sie wczesniej, czasami pozniej.

Cos te nasze maluchy podobne z zachowania 😄 u nas tak samo. A ja w sumie wprowadzam stala godzine spania, usypiamy sie ok 20-20.30 i pilnuje tego. W wyjatkowych sytuacjach ma inna godzine spania. Ale wiadomo, w zaleznosci od drzemek w ciagu dnia czasami kladziemy sie wczesniej, czasami pozniej.
no my tak samo, zwykle kolo 20 kąpiel, od razu mleczko i spanie 😉 o 20:30 przeważnie juz spi

Czy Wasze dzieci mocno pocą sie teraz podczas snu? I czy pot ma jakiś zapach?
Moja sie poci, spi z nami i raz tylko spala w samej pieluszce, ale ja wlaczam wentylator i troche bylam pospisnana ze sie dziecko wyziebi, wiec pozniej ja juz kladlam w body z krotkim rekawem. Poza tym nie lubie jak ona nic na sobie nie ma bo sie lepimy do siebie, latwiej mi sie ja trzyma jak ma jakies ubranko. W nocy idzie wentylator (zwykly wiatrak) i to nam ratuje zycie, a przykrywamy sie poszewka od poscieli (bez koldry w srodku). Nie ma zapachu. Czasami za to czuje dziwny zapach jak jej sie uleje i to przeocze, i tak sobie lezymy na macie niewypranej 😋

Moja sie poci, spi z nami i raz tylko spala w samej pieluszce, ale ja wlaczam wentylator i troche bylam pospisnana ze sie dziecko wyziebi, wiec pozniej ja juz kladlam w body z krotkim rekawem. Poza tym nie lubie jak ona nic na sobie nie ma bo sie lepimy do siebie, latwiej mi sie ja trzyma jak ma jakies ubranko. W nocy idzie wentylator (zwykly wiatrak) i to nam ratuje zycie, a przykrywamy sie poszewka od poscieli (bez koldry w srodku). Nie ma zapachu. Czasami za to czuje dziwny zapach jak jej sie uleje i to przeocze, i tak sobie lezymy na macie niewypranej 😋
to mozliwe ze ten zapach to ulane mleczko zmieszane z potem, sama juz nie wiem😐

My śpimy w samej pieluszce przez ostatnie kilka dni. W ciągu dnia tak samo, zakładamy tylko body z krótkim rękawem jak wychodzimy z domu. U nas jeszcze nie przyszło ochłodzenie, w domu mam 28 stopni, rano mimo otwartego okna było 30 :(

no i wczoraj położyłam w samym body na ramiączka bez śpiworka a dzisiaj pobudka 5.30 bo cos tam już jęczal ja patrzę a ten leży w poziomie w dostawce 😱 głowa na siatce a nogi za dostawka na naszym łóżku. kurde chyba jednak śpiworek i pielucha🤔
wasze też tak się obracają?Czy mój wiercipięta...

reklama
no i wczoraj położyłam w samym body na ramiączka bez śpiworka a dzisiaj pobudka 5.30 bo cos tam już jęczal ja patrzę a ten leży w poziomie w dostawce 😱 głowa na siatce a nogi za dostawka na naszym łóżku. kurde chyba jednak śpiworek i pielucha🤔
wasze też tak się obracają?Czy mój wiercipięta...
Ja wczoraj kokon wyjęłam z dostawki to córka obróciła się o 90 stopni😂 Zostawiłam ja wzdłuż łóżka, a obudziła się bokiem 😂

Do góry