reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Tez czasem śpi w poprzek łóżeczka. Ja zawsze wychodzę z założenia, że skoro ja się kręcę na łóżku to niech i mały się pokręci, po co mam mu śpiworek ubierać, chyba bym oszalała w czymś takim 🤣
Ja tylko śpiworek jakby go przykrywała kocykiem pielucha albo czymś innym to chyba nie spałabym cała noc patrząc czy się nie dusi.
pozatym śpiworek jest na lato ma tylko 0.2 tog więc cieńszy od majtek😂

reklama
Mój w nocy nie zmienia pozycji chociaż wczoraj np. tak rzucał nóżkami, nawet oczka na moment otworzył, że myślałam, że się przebudził, ale puściłam szumisia, zgasiła światło i się uspokoił. W każdym razie tak jak wieczorem go położymy, tak rano leży 😁 za to jak w ciągu dnia jest na brzuszku na kanapie, to potrafi się obrócić wokół własnej osi 😁
no właśnie od wczoraj już nie kładą na kanapie bo glut się obraca 😱 tylko mata trudno pogapi się w lusterko 😂 jakiego masz szumisia?
na mojego coś nie chce to działać☹️

no właśnie od wczoraj już nie kładą na kanapie bo glut się obraca 😱 tylko mata trudno pogapi się w lusterko 😂 jakiego masz szumisia?
na mojego coś nie chce to działać☹️
Ja mam królisia whishbear, ale nie wiem, czy akurat to go usypia 😂 na początku w ogóle na niego nie działał, a teraz ze smoczkiem robi robotę, ale Czaruś też ma już wyrobiony rytm dnia, więc wieczorem prędzej czy później w końcu zaśnie.
Czemu nie kładziesz na kanapie? Ja zostawiam, niech się obraca 😉 oczywiście kontroluję go i ustawiam daleko od brzegów, ale on się prawie niezauważalnie obraca, dopiero po jakimś czasie widzę różnicę, że położyłam go buzią do mnie, a jest buzia w drugą stronę 😂

Ja tylko śpiworek jakby go przykrywała kocykiem pielucha albo czymś innym to chyba nie spałabym cała noc patrząc czy się nie dusi.
pozatym śpiworek jest na lato ma tylko 0.2 tog więc cieńszy od majtek😂
Aa rozumiem. Ja mam przewijak w łóżeczku i od trzyma kołderkę, więc nie ma opcji że ja na siebie nakryje.

Ja mam królisia whishbear, ale nie wiem, czy akurat to go usypia 😂 na początku w ogóle na niego nie działał, a teraz ze smoczkiem robi robotę, ale Czaruś też ma już wyrobiony rytm dnia, więc wieczorem prędzej czy później w końcu zaśnie.
Czemu nie kładziesz na kanapie? Ja zostawiam, niech się obraca 😉 oczywiście kontroluję go i ustawiam daleko od brzegów, ale on się prawie niezauważalnie obraca, dopiero po jakimś czasie widzę różnicę, że położyłam go buzią do mnie, a jest buzia w drugą stronę 😂
Ja to na rogówce juz mlodej nie zostawiam bo się przekreca na brzuch i czasami udaje jej sie na plecy. To tylko chwila a może być bam 😂

niby do pół roku dostawka ale chyba już łóżeczko mu wstawimy do sypialni albo kupimy drugie bo ma ale w swoim pokoiku dziennym.
Ja mam nadzieję że mi dostawka będzie służyć dłużej niż pół roku. Tez sie obraca znajduje ja w innej pozycji ale jest tam przytulnie dla niej. Nad jeziorem mam lozeczko i wydaje mi się ze jest taka malutka a te lozeczko takie duże 😥😥😥

no i wczoraj położyłam w samym body na ramiączka bez śpiworka a dzisiaj pobudka 5.30 bo cos tam już jęczal ja patrzę a ten leży w poziomie w dostawce 😱 głowa na siatce a nogi za dostawka na naszym łóżku. kurde chyba jednak śpiworek i pielucha🤔
wasze też tak się obracają?Czy mój wiercipięta...
To mnie dwa dni temu obudziła muzyczka z karuzeli 😂

bo się właśnie obraca no i ja mam skórzana tapicerke wcześniej kładłam taki pled z gumkami ale wczoraj takie pobojowisko zrobił i jeszcze się obrócił na bok nie no zawał na miejscu a dopiero wróciłam ze szpitala więc chce jeszcze pożyć 😂 a tak serio to chwilą nie uwagi i dziecko leży na podłodze 🙃

Ja mam nadzieję że mi dostawka będzie służyć dłużej niż pół roku. Tez sie obraca znajduje ja w innej pozycji ale jest tam przytulnie dla niej. Nad jeziorem mam lozeczko i wydaje mi się ze jest taka malutka a te lozeczko takie duże 😥😥😥
no u mnie nie przejdzie ja mam chicco do 9 kg. albo 83 cm więc raczej zaraz do wyrzucenia albo sprzedania😜
właśnie marzy mi się dla małego taki kojec duży żeby się wyszalał kurde w UK widziałam takie wydzielają ją kawałek pokoju tylko tam jakieś takie dziwne bo barierki i furtka jak w więzieniu trochę 😕

reklama
Do góry