kurczę może właśnie powinniśmy tak robić żeby się dobrze rozwijały W sumie kto by nie chciał takich fikołków porobićJa wczoraj kokon wyjęłam z dostawki to córka obróciła się o 90 stopni Zostawiłam ja wzdłuż łóżka, a obudziła się bokiem
reklama
Mój bardzo różnie, zależy ile spał w ciągu dnia, bo jak niewiele to chociaż na godzinkę/pół przed kąpielą i ostatnim karmieniem go usypiam, bo strasznie marudzi. Jak gdzieś jedziemy to pośpi trochę w aucie z godzinę przed. Między 20 a 21 zwykle jest kąpiel i mleczko i zazwyczaj zasypia już podczas karmienia a jak nie to odkładamy go do łóżeczka i albo po chwili sam zaśnie albo daję mu smoczka i puszczam szumisia i zasypia. W sumie nie zauważyłam, żeby ta ostatnia drzemka przed nocnym spaniem wpływała jakoś na nocny sen. Czasem może nic nie spać, a nie zasnąć od razu podczas karmienia, a czasem po dłuższej drzemce wieczorem i tak zaśnie podczas karmieniaDziewczyny ile godzin mniej wiecej przed nocnym spaniem Wasze maluchy maja ostatnia drzemke dzienna i jak dluga?
Mój w nocy nie zmienia pozycji chociaż wczoraj np. tak rzucał nóżkami, nawet oczka na moment otworzył, że myślałam, że się przebudził, ale puściłam szumisia, zgasiła światło i się uspokoił. W każdym razie tak jak wieczorem go położymy, tak rano leży za to jak w ciągu dnia jest na brzuszku na kanapie, to potrafi się obrócić wokół własnej osino i wczoraj położyłam w samym body na ramiączka bez śpiworka a dzisiaj pobudka 5.30 bo cos tam już jęczal ja patrzę a ten leży w poziomie w dostawce głowa na siatce a nogi za dostawka na naszym łóżku. kurde chyba jednak śpiworek i pielucha
wasze też tak się obracają?Czy mój wiercipięta...
Mikstura
Fanka BB :)
Tak mi smutno było ten kokon wyjąć. Już tak szybko rosną!kurczę może właśnie powinniśmy tak robić żeby się dobrze rozwijały W sumie kto by nie chciał takich fikołków porobić
Załączniki
G
gość _199
Gość
Tez czasem śpi w poprzek łóżeczka. Ja zawsze wychodzę z założenia, że skoro ja się kręcę na łóżku to niech i mały się pokręci, po co mam mu śpiworek ubierać, chyba bym oszalała w czymś takimno i wczoraj położyłam w samym body na ramiączka bez śpiworka a dzisiaj pobudka 5.30 bo cos tam już jęczal ja patrzę a ten leży w poziomie w dostawce głowa na siatce a nogi za dostawka na naszym łóżku. kurde chyba jednak śpiworek i pielucha
G
gość _199
Gość
Ani nie mów. Dopiero po nim widzę, jak szybko się starzejeTak mi smutno było ten kokon wyjąć. Już tak szybko rosną!
KarolinaAnna.K
To jest jeden z powodów dla których córka nie śpi w dostawce - robi szalone obroty i budziła się, gdy się zablokowałano i wczoraj położyłam w samym body na ramiączka bez śpiworka a dzisiaj pobudka 5.30 bo cos tam już jęczal ja patrzę a ten leży w poziomie w dostawce głowa na siatce a nogi za dostawka na naszym łóżku. kurde chyba jednak śpiworek i pielucha
rosenberg
Ja już przyzwyczajona, ze młody rano budzi się zawsze poziomo do łóżeczka głowa przy szczebelkach, nogi wystają z drugiej strony pomiędzy.no i wczoraj położyłam w samym body na ramiączka bez śpiworka a dzisiaj pobudka 5.30 bo cos tam już jęczal ja patrzę a ten leży w poziomie w dostawce głowa na siatce a nogi za dostawka na naszym łóżku. kurde chyba jednak śpiworek i pielucha
właśnie o tym mówiłam mój tak samo a dopiero takie malutkie były już tęsknięTak mi smutno było ten kokon wyjąć. Już tak szybko rosną!
reklama
niby do pół roku dostawka ale chyba już łóżeczko mu wstawimy do sypialni albo kupimy drugie bo ma ale w swoim pokoiku dziennym.To jest jeden z powodów dla których córka nie śpi w dostawce - robi szalone obroty i budziła się, gdy się zablokowała