reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Widze, ze tu same pozytywne watki, a u nas tragedia-nie chce jesc mleka ani oic wody, w Dzien slabo z drzemkami a noce tragiczne i od 4 juz pora na zabawe. Czy to jest kumulacja upalu plus jakis skok? W srode 15 tydzien konczymy.
U nas tak jest przez upal chyba. Mleka idzie bardzo mało, wody to juz jak się naprawdę pic chce, drzemki tylko jak się buja, w nocy pobudki vo 1.5-2h i pobudki 4.5. Oczywiście marudzenie i placz. Biore to na przetrwanie i mam nadzi3je ze troche się uspokoi bo od jutro ma być ochłodzenie

U nas tak jest przez upal chyba. Mleka idzie bardzo mało, wody to juz jak się naprawdę pic chce, drzemki tylko jak się buja, w nocy pobudki vo 1.5-2h i pobudki 4.5. Oczywiście marudzenie i placz. Biore to na przetrwanie i mam nadzi3je ze troche się uspokoi bo od jutro ma być ochłodzenie
Mój na szczęście przesypia te upały. Ja za to mam z tym trudności.

U nas nocki w porządku, pobudka jedna. Tylko jakoś zaczyna trochę wcześniej wstawać, ale da się przeżyć 😂 katarek mamy i czasem zakaszle, jak jej spływa, ale odciągamy, psikamy i inhalacje robiłam, więc zobaczymy jak to będzie, bo w niedzielę chrzciny mamy 🙃

reklama
Do góry