A jak bobas reagowal na karmienie? Moja bardzo sie kopie, az w koncu zaczal sie mocny wylew. Ale sama nie wiem czy to kwestia zastoju czy temperatur.Ja ostatnio też tak miałam. Z trzy karmienia były bolesne, bo pierś była bardzo tkliwa, ale na szczęście nie było dalszych problemów
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Haha ja też źle się czuje i w sukniach do kostekmasz jakieś zdjecie? Gdzie kupiłaś? Mi sie bardzo podobają ale zawsze jak przymierze to zle sie czuje
Michalina_25
to była licytacjaNie wierze ze byl wystawiony za 50zl !!!
Piękny kombinezon!!Nie wierze ze byl wystawiony za 50zl !!!
U nas tak jest przez upal chyba. Mleka idzie bardzo mało, wody to juz jak się naprawdę pic chce, drzemki tylko jak się buja, w nocy pobudki vo 1.5-2h i pobudki 4.5. Oczywiście marudzenie i placz. Biore to na przetrwanie i mam nadzi3je ze troche się uspokoi bo od jutro ma być ochłodzenieWidze, ze tu same pozytywne watki, a u nas tragedia-nie chce jesc mleka ani oic wody, w Dzien slabo z drzemkami a noce tragiczne i od 4 juz pora na zabawe. Czy to jest kumulacja upalu plus jakis skok? W srode 15 tydzien konczymy.
G
gość _199
Gość
Mój na szczęście przesypia te upały. Ja za to mam z tym trudności.U nas tak jest przez upal chyba. Mleka idzie bardzo mało, wody to juz jak się naprawdę pic chce, drzemki tylko jak się buja, w nocy pobudki vo 1.5-2h i pobudki 4.5. Oczywiście marudzenie i placz. Biore to na przetrwanie i mam nadzi3je ze troche się uspokoi bo od jutro ma być ochłodzenie
Moja mloda spi jak zabita. Starsza chodzi cala noc koniec końców polozyla się na panelach i zasnela jaaa płynę jak maselkoMój na szczęście przesypia te upały. Ja za to mam z tym trudności.
Sylwia99
U nas nocki w porządku, pobudka jedna. Tylko jakoś zaczyna trochę wcześniej wstawać, ale da się przeżyć katarek mamy i czasem zakaszle, jak jej spływa, ale odciągamy, psikamy i inhalacje robiłam, więc zobaczymy jak to będzie, bo w niedzielę chrzciny mamy
marta18691
Mój też śpi fajnie w te upały ja to padam i śpię jak szef mnie obudziMój na szczęście przesypia te upały. Ja za to mam z tym trudności.
reklama
marta18691
Haha to moja 4lataka w nocy chodzi i śpi w salonie lub u nas w nogach ja wyganiam ja no chce się wyspaćMoja mloda spi jak zabita. Starsza chodzi cala noc koniec końców polozyla się na panelach i zasnela jaaa płynę jak maselko