reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mój nawet 7kg jeszcze nie waży, a już dawno 74 mu zakładam, chociaż to też zależy od rozmiarówki danegosklepu (bodziaki z Lidla 56 nadal są dobre 😂), ale tak standardowo to 68 i 74 mu zakładam. Ostatnio dostał body rozmiar 80 z Pepco bodajże, gdzie są dość duże ubranka i w 74 ma jeszcze luz, a to body idealne, już tak wizualnie mi się małe wydawało, więc zależy 🤷
Z Pepco nosi 80, właśnie wydawało mi się że mają małą rozmiarówke, tak samo jak Sinsay i Auchan. Z tego nosi zawsze rozmiar większe niż że smyka, albo 51015.
My też idziemy 22 lipca. I mamy wtedy 6w1 I pneumokoki. 3 dawkę rotawirusów synek przyjął miesiąc temu :)
Też tak długo czekacie ? U nas w przychodni nie ma terminów i wyjdzie że w wieku 6 miesięcy dopiero będzie miał te szczepienia, dlatego boje się że za późno, bo tam są chyba określone terminy.

reklama
Ja myślałam, że mój to zarłok, ale jednak nie jest tak źle.

Wybrałam w końcu krzesełko, mam nadzieję, że uda mi się je kupić na olx, bo ktoś już był zainteresowany, a to jedyny model w promieniu 50km.

Jak to jest że szczepieniami? U nas termin dopiero na 22 lipca i nie wiem czy to nie za późno na 3 rotawirusy i 2 pneumokoki.
My na 3 dawkę rotawirus ów idziemy jakos 20 lipca żeby zdążyć na tą 3 dawkę. A 3 pnemokoki mam jakos na koniec sierpnia.

Moja siostrzenica jak miała pół roku to ważyła 9 kg. Szczerze nie wyglądało to dobrze🤪 My idziemy dopiero 5 sierpnia na ostatnie rota.

Z Pepco nosi 80, właśnie wydawało mi się że mają małą rozmiarówke, tak samo jak Sinsay i Auchan. Z tego nosi zawsze rozmiar większe niż że smyka, albo 51015.
W Pepco to zależy właśnie co, bo niektóre ubranka 74 są na styk, a niektóre luźne, a to body 80 dobre. Z Pepco mam jeszcze jedno body 62, w które wchodzi 🤷 Z Sinsay faktycznie są ciut większe, bo mam bodziaki z krótkim 62 stamtąd i są ok. No i smyk też ma dość duże ubranka, zazwyczaj 68 są aktualnie idealne. Czasem między sklepami są tak duże różnice, że trzeba brać na oko 🙄

Ja myślałam, że mój to zarłok, ale jednak nie jest tak źle.

Wybrałam w końcu krzesełko, mam nadzieję, że uda mi się je kupić na olx, bo ktoś już był zainteresowany, a to jedyny model w promieniu 50km.

Jak to jest że szczepieniami? U nas termin dopiero na 22 lipca i nie wiem czy to nie za późno na 3 rotawirusy i 2 pneumokoki.
Nie u nas jest 13lipca 3szczepienie 8tyg przerwy

reklama
Do góry