reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Patrzcie dziewczyny, no po prostu wstyd, nawet nie udają, że chodzi o sakrament...

Załączniki

• Screenshot_20210531-154604.png
    Screenshot_20210531-154604.png
    49,2 KB · Wyświetleń: 99
Najgorzej jak ją się nie zgadzam z czyimś zdaniem, to zaraz, że jestem chamska, wyniosła i wszystkowiedząca...
No i to co mnie irytuje u pokolenia 50+ , to że oni nie zwracają uwagi na palenie przy dzieciach, bo kiedyś się dzieci w tym dymie chowały i wyrosły na ludzi ...
No to jest najgorsze ja tam sznauje kogos jak ma inne zdanie...nie musimy sie zgadzać we wszytskim takie zycie😁

No najgorsze jeszcze cennik sobie wywieszaja co laska powinna byc ja dalam 50zl jak w lublinie mieszkalam 2lata i Natalie chrzcilam😊a nie przelewy i karta platnicza jeszcze co wymysla pogielo ich calkiem😡

No najgorsze jeszcze cennik sobie wywieszaja co laska powinna byc ja dalam 50zl jak w lublinie mieszkalam 2lata i Natalie chrzcilam😊a nie przelewy i karta platnicza jeszcze co wymysla pogielo ich calkiem😡
bardzo dobrze bo przynajmniej można udowodnić ile zarabiają, uważam że powinni jeszcze podatki płacić jak każdy pracujący - zawod jak każdy inny a chrzest to jest usługa 🙃, powinien być jeden cennik.

My dzisiaj po kolejnej wizycie u fizjo. Teraz dopiero w lipcu jak mala slonczy 5msc. Fizjo widzi mega poprawe od ostatniej wizyty. Dzis mala beczała całą bitą godzine ;D i fizjo stwierdzil ze mala miala poprpstu traumę po porodzie po zatrzymaniu się w kanale. I stąd te obciążenie jednej strony. Takze nasza przygoda z wizytami u fizjo narazie sie kończy ale cies,e sie ze dalam sie namówić na to po waszych wpisach !;)

reklama
Do góry