reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Patrzcie dziewczyny, no po prostu wstyd, nawet nie udają, że chodzi o sakrament...

Załączniki

• Screenshot_20210531-154604.png
    Screenshot_20210531-154604.png
    49,2 KB · Wyświetleń: 95
Najgorzej jak ją się nie zgadzam z czyimś zdaniem, to zaraz, że jestem chamska, wyniosła i wszystkowiedząca...
No i to co mnie irytuje u pokolenia 50+ , to że oni nie zwracają uwagi na palenie przy dzieciach, bo kiedyś się dzieci w tym dymie chowały i wyrosły na ludzi ...
No to jest najgorsze ja tam sznauje kogos jak ma inne zdanie...nie musimy sie zgadzać we wszytskim takie zycie😁

No najgorsze jeszcze cennik sobie wywieszaja co laska powinna byc ja dalam 50zl jak w lublinie mieszkalam 2lata i Natalie chrzcilam😊a nie przelewy i karta platnicza jeszcze co wymysla pogielo ich calkiem😡

No najgorsze jeszcze cennik sobie wywieszaja co laska powinna byc ja dalam 50zl jak w lublinie mieszkalam 2lata i Natalie chrzcilam😊a nie przelewy i karta platnicza jeszcze co wymysla pogielo ich calkiem😡
bardzo dobrze bo przynajmniej można udowodnić ile zarabiają, uważam że powinni jeszcze podatki płacić jak każdy pracujący - zawod jak każdy inny a chrzest to jest usługa 🙃, powinien być jeden cennik.

My dzisiaj po kolejnej wizycie u fizjo. Teraz dopiero w lipcu jak mala slonczy 5msc. Fizjo widzi mega poprawe od ostatniej wizyty. Dzis mala beczała całą bitą godzine ;D i fizjo stwierdzil ze mala miala poprpstu traumę po porodzie po zatrzymaniu się w kanale. I stąd te obciążenie jednej strony. Takze nasza przygoda z wizytami u fizjo narazie sie kończy ale cies,e sie ze dalam sie namówić na to po waszych wpisach !;)

reklama
Do góry