G
gość _199
Gość
Jak sobie ładnie trzyma butelkęMoja córa od piątku wstaje po 9, chodzi spać w okolicy 21, w okolicy 6 pije mleko i dalej spanko w dzień śpi po pół godziny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sobie ładnie trzyma butelkęMoja córa od piątku wstaje po 9, chodzi spać w okolicy 21, w okolicy 6 pije mleko i dalej spanko w dzień śpi po pół godziny.
Ale samodzielna slicznotkaMoja córa od piątku wstaje po 9, chodzi spać w okolicy 21, w okolicy 6 pije mleko i dalej spanko w dzień śpi po pół godziny.
Jak sobie ładnie trzyma butelkę
Pomagam trochę, bo ucieka jej, a nie chce mi się jej trzymać na rękach, więc uczymy się tak pić powoli.Ale samodzielna slicznotka
MasakraPatrzcie dziewczyny, no po prostu wstyd, nawet nie udają, że chodzi o sakrament...
No to jest najgorsze ja tam sznauje kogos jak ma inne zdanie...nie musimy sie zgadzać we wszytskim takie zycieNajgorzej jak ją się nie zgadzam z czyimś zdaniem, to zaraz, że jestem chamska, wyniosła i wszystkowiedząca...
No i to co mnie irytuje u pokolenia 50+ , to że oni nie zwracają uwagi na palenie przy dzieciach, bo kiedyś się dzieci w tym dymie chowały i wyrosły na ludzi ...
bardzo dobrze bo przynajmniej można udowodnić ile zarabiają, uważam że powinni jeszcze podatki płacić jak każdy pracujący - zawod jak każdy inny a chrzest to jest usługa , powinien być jeden cennik.No najgorsze jeszcze cennik sobie wywieszaja co laska powinna byc ja dalam 50zl jak w lublinie mieszkalam 2lata i Natalie chrzcilama nie przelewy i karta platnicza jeszcze co wymysla pogielo ich calkiem
No ale niestety w każdej parafii inne ceny sabardzo dobrze bo przynajmniej można udowodnić ile zarabiają, uważam że powinni jeszcze podatki płacić jak każdy pracujący - zawod jak każdy inny a chrzest to jest usługa , powinien być jeden cennik.