Michalina_25
Fanka BB :)
nic ale pewnie cos dostanie od babci i ciociDziewczyny co kupilyscie maluchom na dzień dziecka Mm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nic ale pewnie cos dostanie od babci i ciociDziewczyny co kupilyscie maluchom na dzień dziecka Mm
O tak, piękne są Ja bym bardziej się skłaniała na pierwsze urodziny, ewentualnie gwiazdkę, jak rzeczywiście coś z tej książeczki użyje Wiadomo, że różne sąMy też nic, dostaje różne rzeczy bez okazji wciąż. Przymierzam się do zamówienia ręcznie robionej książeczki sensorycznej, bo są śliczne, ale niestety też swoje kosztują.
Wiesz co, mi się bardzo spodobały te hybrydowe. Mają pas biodrowy, a na górze pasy jak z chusty. Motanie w chuście bardzo mi się podoba, ale im dziecko starsze to nie wyobrażam sobie trochę motania takiego mobilnego dziecka. Wózek na Idzie nie robi wrażenia, prawie zawsze w nim płaczeJak już zrobisz rozeznanie to będę wdzięczna jak się podzielisz wiedzą
Wyjdzie pewnie, że dostanie bez okazji, dziecko i tak jeszcze nie kuma prezentów i okazji wiadomo, rodzina zawsze coś nakupuje, to chociaż sami nie będziemy dokładać na siłę. Ja nie lubię jak dziecko ma pełno wszystkiego, wolę mieć mniej a porządneO tak, piękne są Ja bym bardziej się skłaniała na pierwsze urodziny, ewentualnie gwiazdkę, jak rzeczywiście coś z tej książeczki użyje Wiadomo, że różne są
No właśnie mody nie ma w ogóle zabawek i nic nie dostaje, więc chce kupić jakąś fajną zabawkę.My też nic, dostaje różne rzeczy bez okazji wciąż. Przymierzam się do zamówienia ręcznie robionej książeczki sensorycznej, bo są śliczne, ale niestety też swoje kosztują.
A może jakiś fajny gryzak? Te mombelli są fajne. Ja mam już trzy, żeby oduczyć od tego kciuka Albo mam fajną rękawiczkę gryzakNo
No właśnie mody nie ma w ogóle zabawek i nic nie dostaje, więc chce kupić jakąś fajną zabawkę.
Ona tylko szymisia i dwie maskotki
No właśnie moja starsza córka ma pelno wszystkiego i strasznie mnie to przytłaczaWyjdzie pewnie, że dostanie bez okazji, dziecko i tak jeszcze nie kuma prezentów i okazji wiadomo, rodzina zawsze coś nakupuje, to chociaż sami nie będziemy dokładać na siłę. Ja nie lubię jak dziecko ma pełno wszystkiego, wolę mieć mniej a porządne
Myślam o jakiejś typowej zabawce, jakiś miś interaktywny czy cos, szarpne się jak nic nie dostaje.A może jakiś fajny gryzak? Te mombelli są fajne. Ja mam już trzy, żeby oduczyć od tego kciuka Albo mam fajną rękawiczkę gryzak
Przynajmniej robią prezentyWyjdzie pewnie, że dostanie bez okazji, dziecko i tak jeszcze nie kuma prezentów i okazji wiadomo, rodzina zawsze coś nakupuje, to chociaż sami nie będziemy dokładać na siłę. Ja nie lubię jak dziecko ma pełno wszystkiego, wolę mieć mniej a porządne
Kinga hulajnoge Natalia banki ktora żabka robi kolorowanke wodna puzzle drewaniane i cos tam jeszcze a Jakub fotelik samochodowyDziewczyny co kupilyscie maluchom na dzień dziecka Mm
To moje rok temu na Wielkanoc dostaly najdroższy prezent plac zabawJa też nic. Starsza dostała trampoline z miesiąc temu to na poczet Dnia Dziecka a dla Idy myślę o nosidle ale jeszcze robię rozeznanie