to spróbuj tych bamboo bo one są mega grube i chłonneNiee, nie będę go wynurzała dlatego szukam czegoś mega chłonnego, przecież muszą istnieć pieluchy które nie przemawiają całą noc !
reklama
zazdroszczę nie zostawię swojego bo miał epizody bezdechu i do 2 Rz mogą występowaćNiee, nie będę go wynurzała dlatego szukam czegoś mega chłonnego, przecież muszą istnieć pieluchy które nie przemawiają całą noc !
Mi żadne nie przemakają a Czaruś lubi pospać. Spróbuj może Dada extra soft, mają dodatkową powłoczkę wchłaniająca i faktycznie mocz ładnie wsiąka w środek i pielucha sucha w tych zwykłych dadach jednak jest mokro po otwarciu, zwłaszcza jak więcej zrobi.Niee, nie będę go wynurzała dlatego szukam czegoś mega chłonnego, przecież muszą istnieć pieluchy które nie przemawiają całą noc !
marta18691
Fanka BB :)
No wlasnie o to chodzi zeby pokazali bo jak caly czas krytykujaJa tam uważam, że nie ma co pokazywać. Jak sama nie potrzebujesz pomocy i o zdanie nikogo nie pytasz, to po co pozwalać innym włazić z buciorami? Co innego, jeśli to jest konstruktywna krytyka, ale wtedy faktycznie zamiast gadać, że wszystko źle, to lepiej pokazać jak byłoby lepiej, bez narzucania się. Chociaż w wielu kwestiach, mimo wszystko matka wie lepiej co u jej maluszka się akurat sprawdza i nie zawsze musi być to to co jest dobre dla większości lub nawet to co było dobre dla niej samej jak była mała
G
gość _199
Gość
Ja mam monitor oddechu na takie sytuacje.zazdroszczę nie zostawię swojego bo miał epizody bezdechu i do 2 Rz mogą występować
my też mamy dzięki temu wiemy że miał bezdechyJa mam monitor oddechu na takie sytuacje.
zgredzus
Ja tak samo złota Dada, a jak pampers to zawsze awaria i coś się cieszę, że zeszliśmy z pampersa to dostajemy znowu [emoji22]
Ja ubieram mlodej pieluchę o godzinie 20 i przebieram o 7 rano [emoji23] takze cala noc i nic nie przecieka. Dada care [emoji16]
G
gość _199
Gość
Nigdy nikt mi nie kupił pampersów haha. Może powiedz, że nie chcesz ?Ja tak samo złota Dada, a jak pampers to zawsze awaria i coś się cieszę, że zeszliśmy z pampersa to dostajemy znowu [emoji22]
zgredzus
Ale to wiesz jacyś znajomi. Teściowa już wie [emoji23]
Nigdy nikt mi nie kupił pampersów haha. Może powiedz, że nie chcesz ?
reklama