Nie ma ratunku trzeba przeżyć
albo ukrecic glowe
dzisiaj mam ochote uciec z domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma ratunku trzeba przeżyć
Ale na noc? Syn przesypia po 8 h i wtedy przecieka :/ja używam muumi, na wymianę mam bamboo, a na czarna godzinę jeszcze pampers pure nic mi nie przecieka.
To moze dlatego wlasnie nie doradze czy wybudzac bo u mnie nie ma tego „problemu” - ja mam sporo okazji do zmiany pieluchy w nocyAle na noc? Syn przesypia po 8 h i wtedy przecieka :/
Niee, nie będę go wynurzała dlatego szukam czegoś mega chłonnego, przecież muszą istnieć pieluchy które nie przemawiają całą noc !To moze dlatego wlasnie nie doradze czy wybudzac bo u mnie nie ma tego „problemu” - ja mam sporo okazji do zmiany pieluchy w nocy
Ja ubieram mlodej pieluchę o godzinie 20 i przebieram o 7 rano takze cala noc i nic nie przecieka. Dada careNiee, nie będę go wynurzała dlatego szukam czegoś mega chłonnego, przecież muszą istnieć pieluchy które nie przemawiają całą noc !
No piękna ksiezniczka7widać szczęśliwa więc co matka wymyślaszTo chociaz sie pochwale jaka ladna
nie no zapomnij żeby mój tyle przespał ostatnio max 5h to się cieszyłam jak wariatka!Ale na noc? Syn przesypia po 8 h i wtedy przecieka :/
jaka słodziutkaTo chociaz sie pochwale jaka ladna
Przyjdzie ten czas, że będzie też tak spał. Zauważyłam, że lepssy ma sen, odkąd śpi sam w łóżeczku i w swoim pokoju. Ewidentnie my mu przeszkadzalismy.nie no zapomnij żeby mój tyle przespał ostatnio max 5h to się cieszyłam jak wariatka!