To faktycznie spory, nasz dziś waż 5300g, ale też jest młodszy od Twojego tak czy siak też bym go w tej wanience nie utrzymała, a do tego plecy... Wczoraj jak mu zmieniałam pieluchę u rodziców i schylam się przez tą chwilę, to się potem wyprostować nie mogłam w ogóle mam wrażenie, że po ciąży jakaś taka "łamliwa" się zrobiłam, wszystko boli jakbym że 100 lat miała i nigdy nie ćwiczyłaU mnie też tatuś tylko kąpie, ja mówię że nie dam rady przy moich plecach go kąpać.
Tym bardziej, że dzisiaj weszlam na wagę z nim i niby 7200 waży zobaczymy w środę ile grubcio faktycznie waży, ale chyba się w mamusie wdał z wagą,dupcie będzie miał dorodna
reklama
Ojej współczuję trzymaj się i oby maluszek szybko wyzdrowiał!Mój maluszek zachorował. Zaraził się od starszego brata. Ma zapalenie oskrzeli, byłam z nim na IP bo dziś ma kaszel do wymiotów włącznie i się przestraszyłam. Dostał antybiotyk i inhalacje do domu. Mam nadzieję że będzie go chciał pić. :/
G
gość _199
Gość
Ja przez te plecy miałam właśnie CC, więc je sobie szanuje i za dużo nie noszę. Dlatego też nie hustujeTo faktycznie spory, nasz dziś waż 5300g, ale też jest młodszy od Twojego tak czy siak też bym go w tej wanience nie utrzymała, a do tego plecy... Wczoraj jak mu zmieniałam pieluchę u rodziców i schylam się przez tą chwilę, to się potem wyprostować nie mogłam w ogóle mam wrażenie, że po ciąży jakaś taka "łamliwa" się zrobiłam, wszystko boli jakbym że 100 lat miała i nigdy nie ćwiczyła
No ja też się czuje jak stara baba i się tak zachowuje strasznie się poważną zrobiłam przez dziecko podobno.
rosenberg
Fanka BB :)
Z tymi mlekami to jest tak, że jak się miesza lub zmienia mm to faktycznie mogą być rewolucje. Jeśli dziecko jest tylko na piersi i nagle dostanie mm to też przez chwilę może mu siedzieć na brzuszku aż się przyzwyczai. Ale jak już od dłuższego czasu dostaje mm i pierś to na pewno nie jest to problem
Mama_Mii2021
Dziewczyny ja was bardzo przepraszam, gówniarz każdego wystraszył... nigdy w życiu to dziecko nie wejdzie do mojego domu. Sprawa jest już zgłoszona na policje.
zgredzus
Ważne, że to głupi dowcip. Bo jak to przeczytałam to sama zaczęłam się stresować, bo już wcześniej o SIDS się naczytałam...
Ważne, że Malutkiej nic nie jest. Co nie zmienia faktu, że jak na 14 latka to ma niezłą wiedzę na temat tego wszystkiego i styl pisania.
Ważne, że Malutkiej nic nie jest. Co nie zmienia faktu, że jak na 14 latka to ma niezłą wiedzę na temat tego wszystkiego i styl pisania.
Dziewczyny ja was bardzo przepraszam, gówniarz każdego wystraszył... nigdy w życiu to dziecko nie wejdzie do mojego domu. Sprawa jest już zgłoszona na policje.
Mama_Mii2021
Ja nawet nie wiem co mam wam napisać w tym momencieWażne, że to głupi dowcip. Bo jak to przeczytałam to sama zaczęłam się stresować, bo już wcześniej o SIDS się naczytałam...
KarolinaAnna.K
Też sądzę, że styl zadziwiający jak na 14-latka...Ważne, że Malutkiej nic nie jest. Co nie zmienia faktu, że jak na 14 latka to ma niezłą wiedzę na temat tego wszystkiego i styl pisania.
Mama_Mii2021
To bardzo inteligentny chłopak... ale nie myślałam, że taki głupiTeż sądzę, że styl zadziwiający jak na 14-latka...
reklama
kwiatek250
Byłam głupia i szczerze jej powiedziałam, że moje dziecko rano zjada normalnie, a wieczorem morze mleczka może wypić..., no i że ja daję mleko modyfikowane na żądanie tak jak mi kazano w przychodni dla noworodków, a ona na to, "ale to niedobrze, mm to tylko co 3 -4h w miarę regualarnych odstępach dziecko powinno pić i takie same ilości, exentualnie w ciągu dnia więcej, a wieczorem mniej....", więc muszę mojej 2-miesięcznej córce wyjaśnić ile jeść powinnaAle za co cię objechała ? Przecież to normalna waga. Mój syn mając 9 tygodni ważył 5800 prawie i nikt mi nic nie mówił, pytali tylko czy nie dokarmiam go mm, a on na samej piersi jest. W sumie w ciągu dwóch miesięcy przytyl 2500 i nikt nie zwracał mi na to uwagi.