mam to samo miałam badania na tarczycę i inne wszystko ok endokrynolog dała takie zalecenia i muszę przyznac że polecamDziewczyny pomocy. Do tej pory nie miałam żadnych problemów z włosami po ciazy ale od paru dni włosy leca mi doslownie garściami. Są wszędzie, na ubraniu, pościeli, w łazience, na podłodze. Koszmar. Ciagle musze kontrolować małą bo pcha rece do buzi a często wlasnie zbiera moje włosy. Macie na to jakaś rade jak je podratować ? Tabletki, szampony ? Cokolwiek. Niedługo zostane łysa;D
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
U nas to samo. Mówią, co w nocy bedzie robiła, a ona wie, że noc, to noc i się śpiTo my mamy tak, że jak są spoko drzemki w ciągu dnia to nawet ładnie zasypia wieczorem. A im mniej porządnych drzemek dziennych, tym jakoś gorzej się go usypia także dobry sen w dzień = dobry sen w nocy, co jest dość paradoksalne i właśnie wszyscy zawsze śmieją się, że jak będzie spał w dzień to w nocy poszaleje. A on nigdy jeszcze w sumie w nocy nie był aktywny, zawsze przesypia i budzi się tylko na karmienie
A mojego męczy brzuszek i już się biczuję, że to moja wina, bo tak go wzięło jak mu podałam moje mleko odciagnieteEch, wracamy do miłych i przyziemnych spraw naszych dzieci mój młody cały wieczór pierdzi jak stary chłop
Mój właśnie na mnie zasypia, ale dzisiaj przez ból brzuszka rozwalił nam się rytm dnia, kąpiel przygotowana już zimna, jedzenie dostał dodatkowo małą porcję niedawno między karmieniami i teraz licho wie, czy już zasypia na dobre, czy będzie się w nocy budziłmój właśnie śpi na mnie 4h już kończę i go budzę bo nie już wszystko boli i zdrętwiałe jest
G
gość _199
Gość
Polecam, moja mama stosowała jak leciały jej włosy po chorobie, normalnie łyse placki miała, a po tym przestały jej wypadać.Dziewczyny pomocy. Do tej pory nie miałam żadnych problemów z włosami po ciazy ale od paru dni włosy leca mi doslownie garściami. Są wszędzie, na ubraniu, pościeli, w łazience, na podłodze. Koszmar. Ciagle musze kontrolować małą bo pcha rece do buzi a często wlasnie zbiera moje włosy. Macie na to jakaś rade jak je podratować ? Tabletki, szampony ? Cokolwiek. Niedługo zostane łysa;D
Załączniki
Mi też nikt nie wierzy, że Czaruś ładnie noce przesypia, a i jeszcze czasem w dzień ładnie pośpiTo my mamy tak, że jak są spoko drzemki w ciągu dnia to nawet ładnie zasypia wieczorem. A im mniej porządnych drzemek dziennych, tym jakoś gorzej się go usypia także dobry sen w dzień = dobry sen w nocy, co jest dość paradoksalne i właśnie wszyscy zawsze śmieją się, że jak będzie spał w dzień to w nocy poszaleje. A on nigdy jeszcze w sumie w nocy nie był aktywny, zawsze przesypia i budzi się tylko na karmienie
G
gość _199
Gość
Jak go brzuszek boli to nie kąpiesz go ? Woda pomaga na brzuszek, nasz ostatnio strasznie pierdzi w wodzieMój właśnie na mnie zasypia, ale dzisiaj przez ból brzuszka rozwalił nam się rytm dnia, kąpiel przygotowana już zimna, jedzenie dostał dodatkowo małą porcję niedawno między karmieniami i teraz licho wie, czy już zasypia na dobre, czy będzie się w nocy budził
Wiesz co beti moim zdaniem powinnaś się zdecydować czy mmnczy twoje mleko. Niestety takie karmienie mieszane może mu robić rewolucję w brzuchu, bo dziecko jest przyzwyczajone do jednego rodzaju mleka. Tak samo mm roznych firm nie można mieszać. To nie znaczy, że twoje mleko jest złe, on sobie nie radzi z różnym rodzajem.
Chyba niewiele da się zrobić, podobno taka kolej rzeczy. Już nie pamiętam dokładnie jak to jest, ale w ciąży tych włosów rośnie więcej i mniej wypada podobno, a po ciąży wszystko się musi wyrównać i włosy lecą na kanele "okiem chemika" na YT bodajże oglądałam kiedyś filmik o tym, dlaczego tak się dzieje. U mnie póki co mniej włosów wypada niż w ciąży, także nie wiemDziewczyny pomocy. Do tej pory nie miałam żadnych problemów z włosami po ciazy ale od paru dni włosy leca mi doslownie garściami. Są wszędzie, na ubraniu, pościeli, w łazience, na podłodze. Koszmar. Ciagle musze kontrolować małą bo pcha rece do buzi a często wlasnie zbiera moje włosy. Macie na to jakaś rade jak je podratować ? Tabletki, szampony ? Cokolwiek. Niedługo zostane łysa;D
reklama
pewnie prześpi niemowlaczki dużo śpią aczkolwiek mój w dzień to sam nie usnie a jak nie usnie raz i drugi to potem jest taki ryk że nie sposób go uspokoićMój właśnie na mnie zasypia, ale dzisiaj przez ból brzuszka rozwalił nam się rytm dnia, kąpiel przygotowana już zimna, jedzenie dostał dodatkowo małą porcję niedawno między karmieniami i teraz licho wie, czy już zasypia na dobre, czy będzie się w nocy budził