reklama
Ja tak samo.Tez sa aplikacje do karmienia dziecka ja mam taka
*Katarina*
Fanka BB :)
*Katarina*
Ja również, używam aplikacji Happy BabyTez sa aplikacje do karmienia dziecka ja mam taka
Maluszek001
Ostatnia edycja:
kwiatek250
Mój facet tez dokarmia i to jest takie słodkieDlatego mój mąż go dokarmia jak ja staram się go przetrzymać bo mały się tak drze a ja płaczę razem z nim. Ja już nie wiem co robić, bo on jest trochę grubiutki ale jak chce jeść to ja dziecku nie dać?
kwiatek250
Racja. My kazdą dawkę mm zapisujemy z godziną na tablicy na lodowce i jest jasne.Tu bym jeszcze z mezem ustalila ile dokladnie go karmicie. Ciezko ustalic ilosc karmien jesli nie wiesz ile jest dodatkowych... a mysle ze jednak mozna dzieciaczka przyzwyczaic do zbyt duzycj porcji ale mysle ze dobrze robi ze dokarmia - ja bym tez nie ograniczala jesli dziecko chce jesc. Tylko Ty musisz wiedziec tez ile maly je.
kwiatek250
Super słodkie dzieciaki macie dziewczyny
reklama
A nie wiem czy podzialalo fakt ze jest chyba troszke lepiej ostatnio ale mysle ze to bardziej przez odciaganie. I wczoraj wlasnie po 2,5h niekarmienia lewa odciagnelam z niek jakies 60ml, z prawej moze z 10 ale dopiero co karmilam. W kazdym razie mysle ze przez to odciagnie szybciej mi sie biust napelnia. A i ja jestem spokojniejsza bo mam dla malej zapas mleczka zrobiony na moja nieobecnosc. W kazdym razie czekaja na mnie jeszcze 3 buteleczki tak wiec dzisiaj relaksu ciag dalszy testujemy duzo dziewczyn poleca.@Tola90 i jak tam Twoja kraina mleka po karmi? Moje piersi rano jakieś wieksze