reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No właśnie zdania są podzielone, a ja sama nie wiem, czy wolałabym być nacięta, czy pęknąć [emoji2368] Mam nadzieję, że w ogóle nie będzie takiego dylematu, chociaż jak sobie pomyślę, że tam na dole ma się zmieścić dziecko, to jakoś tego nie widzę [emoji23]
Chyba tez noe mamy wpływu na to mimo ze teraz zostalam nacięta to jeszcze peklam.

reklama
Brałaś jakieś znieczulenie albo środki przeciwbólowe, czy da się przeżyć bez? :) Jakie miałaś rozwarcie jak Cię przyjęli?
Nic nie miałam chwilę przed partymi oxy dali, dali gaz, ale nic mi się dawał 😏 o rozwarciu nic nie mówili mi, chyba nie chcieli dobijać ile mnie jeszcze czeka🤣 da się przeżyć, ale za to o krzyczeć ile się da 🤣

Nic nie miałam chwilę przed partymi oxy dali, dali gaz, ale nic mi się dawał 😏 o rozwarciu nic nie mówili mi, chyba nie chcieli dobijać ile mnie jeszcze czeka🤣 da się przeżyć, ale za to o krzyczeć ile się da 🤣
Czyli jednak trochę musieli wywołać... Oj ja na pewno będę się darła i przeklinała w niebogłosy! 😂

Może masz rację, nie pomyślałam, że to może być z choinki jeszcze, tylko dziwne, że akurat teraz by wyłaziły i oba w pomieszczeniach, które z choinką nie miały nic wspólnego 🤔 Mi żal zabijać nie jest, tylko się boję, że nie zabiję i mi gdzieś ucieknie, a potem się zemści 😂
Zazdroszczę, że masz tak często ktg, ja pewnie byłabym spokojniejsza, gdybym chociaż raz w tygodniu miała, no ale nic nie poradzę, pozostaje czekać aż mój brzdąc też na dniach postanowi wyjść znienacka :)
".... tylko się boję, że nie zabiję i mi gdzieś ucieknie a potem się zemści..." 😁😆😅😃 Nie myślałaś kiedyś o pisaniu książek, felietonów...?

reklama
Do góry