Dziewczyny melduje ze jestem rozpakowana ! o 22 odeszły mi wody. Pierwszy skurcze z krzyża i brzucha cos okropnego. Zaczely sie po północy. O 7 rano parte. I o 7.25 urodziła mi się Gabriela.! 3750 i dluga 57cm. Kawal kobiety. Rodzilam naturalnie tak jak zdecydowałam i mimo bolu nie zaluje !!
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
gratulacjeUrodziłam o 6:40 mała waży 3620 i mierzy 56 cm )
kwiatek250
Powodzenia, trzymam kciukiDziewczyny ja od 2.5 godziny leze na oddziale. O 22 odeszły mi nagle wody. Doslownie chrupnęło jak z wiadra. Pol godziny później jiz bylam w szpitalu przyjęta, test na covid ujemny. Leze i czekam co dalej bo od odejścia wod juz minęło 3h. A skurcze nieregularne.
Gratuluję! Super wiadomości dziś z rana! Jak się czujesz? Jak córeczka się miewa?Urodziłam o 6:40 mała waży 3620 i mierzy 56 cm )
kwiatek250
Brawo! Co za fantastyczny sobotni poranek dziś jest Gratulacje! Jak się teraz czujesz? Jak maleńka ? Pięknego wzrostu Twoje szczęście jest!Dziewczyny melduje ze jestem rozpakowana ! o 22 odeszły mi wody. Pierwszy skurcze z krzyża i brzucha cos okropnego. Zaczely sie po północy. O 7 rano parte. I o 7.25 urodziła mi się Gabriela.! 3750 i dluga 57cm. Kawal kobiety. Rodzilam naturalnie tak jak zdecydowałam i mimo bolu nie zaluje !!
Ja troche podsypiam bo zmeczona po całej nocy. Małą zabrali do ogrzania troszkę bo jednak po terminie i duzo mazi miala na sobie itp. Ale ogólnie wszystko ok. Jestem mega szczęśliwa, emocje nie do opisaniaBrawo! Co za fantastyczny sobotni poranek dziś jest Gratulacje! Jak się teraz czujesz? Jak maleńka ? Pięknego wzrostu Twoje szczęście jest!
Ewq9
Gratulacje!!! [emoji1][emoji1]
Dziewczyny melduje ze jestem rozpakowana ! o 22 odeszły mi wody. Pierwszy skurcze z krzyża i brzucha cos okropnego. Zaczely sie po północy. O 7 rano parte. I o 7.25 urodziła mi się Gabriela.! 3750 i dluga 57cm. Kawal kobiety. Rodzilam naturalnie tak jak zdecydowałam i mimo bolu nie zaluje !!
Sylwia99
Małą narazie zabrali, żeby pobadac, ale wszystko ok jest i śmieli się, że mogę dzisiaj wychodzić ból przy skurczach okropny klęłam, krzyczałam, że boli, jak przyjechałam to od razu pod ktg 23:55, mała była wysoko i dlatego chyba jeszcze bardziej to tak bolało, parte znośne z 15 minut i wyszła z rączka i raz owinięta, ale wszystko ok wody lały się jak wodospad normalnie jak leżałam, co rusz mi zmieniali podkłady. Ale narzeczony był ze mną od początku do końca i dwie godziny po porodzie
kwiatek250
Masz już to za sobą i wszystko dobrze poszło, to najważniejsze. Odpocznij trochę, jeśli się w ogóle da i ciesz się maleństwem. Jeszcze raz gratuluję!Małą narazie zabrali, żeby pobadac, ale wszystko ok jest i śmieli się, że mogę dzisiaj wychodzić ból przy skurczach okropny klęłam, krzyczałam, że boli, jak przyjechałam to od razu pod ktg 23:55, mała była wysoko i dlatego chyba jeszcze bardziej to tak bolało, parte znośne z 15 minut i wyszła z rączka i raz owinięta, ale wszystko ok wody lały się jak wodospad normalnie jak leżałam, co rusz mi zmieniali podkłady. Ale narzeczony był ze mną od początku do końca i dwie godziny po porodzie
Gratulacje mamusia! Ale szybko Ci poszło!! Kobieta błyskawicaDziewczyny melduje ze jestem rozpakowana ! o 22 odeszły mi wody. Pierwszy skurcze z krzyża i brzucha cos okropnego. Zaczely sie po północy. O 7 rano parte. I o 7.25 urodziła mi się Gabriela.! 3750 i dluga 57cm. Kawal kobiety. Rodzilam naturalnie tak jak zdecydowałam i mimo bolu nie zaluje !!
reklama
Gratuluję! Jaka duża dziewczynka, pewnie dlatego tak Ci po żebrach dawałaDziewczyny melduje ze jestem rozpakowana ! o 22 odeszły mi wody. Pierwszy skurcze z krzyża i brzucha cos okropnego. Zaczely sie po północy. O 7 rano parte. I o 7.25 urodziła mi się Gabriela.! 3750 i dluga 57cm. Kawal kobiety. Rodzilam naturalnie tak jak zdecydowałam i mimo bolu nie zaluje !!
Znaczy, że da się to przeżyć? Brałaś jakieś znieczulenie albo środki przeciwbólowe? Jakie miałaś rozwarcie w chwili przyjęcia?
Ostatnia edycja: