kwiatek250
Fanka BB :)
U mnie znowu 9 stopni w plusie, ale ponuro dziś jest. Kombinezonu to ja juž jej chyba nie założę, dam dla jakiegos dzidziusia w przyszlym roku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie, jeszcze nie minelo az tak duzo czasu. Jeszcze sie rozkreciByło lepiej, ściągałam jednorazowo nawet 100 ml, ale znowu teraz po 60.. ale trudno, widocznie taka moja uroda. Co trzecie karmienie dajemy mu mleko modyfikowane i jakoś leci najważniejsze że daje mu swoje [emoji2]
Moze chodzi o stan przedrzucawkowy? Poczytaj sobie o tym.Dziewczyny, mierzycie ciśnienie w domu? Ja cała ciaze miałam w okolicach 110/70 a na ostatniej wizycie wyszlo 140/95 i lekarz kazał mierzyć codziennie w domu no i dalej wychodzi w granicach 140/95 a nawet przekracza czasem lekko. Powinnam sie niepokoić?
Norma ciśnien w ciąży nie powinno przekraczać chyba 140/90 albo 140/80. Musiałabyś się dowiedzieć położnej lub lekarza.... Ja jak miałam na wizycie 137/88 to już doktor zwróciła uwagę żeby sprawdzać.Dziewczyny, mierzycie ciśnienie w domu? Ja cała ciaze miałam w okolicach 110/70 a na ostatniej wizycie wyszlo 140/95 i lekarz kazał mierzyć codziennie w domu no i dalej wychodzi w granicach 140/95 a nawet przekracza czasem lekko. Powinnam sie niepokoić?
No to Ci się odbiło skorzystanie z przywileju Możesz przypomnieć na kiedy masz termin ? Bo już teraz straciłam rachubę za dużo dziewczyn się już rozpakowało ;p Jak u Ciebie objawy po wczorajszym ? Dzieje się cos?A ja dzisiaj zaliczyłam ostatnie pobranie krwi przed porodem i chyba pierwszy raz faktycznie skorzystałam z pierwszeństwa dla kobiet w ciąży, kolejka taka, że całe schody przed punktem zajęte i jeszcze trochę, nigdy tam takiej kolejki nie było, zwłaszcza przed 9tą ale za to trafiłam na niezbyt delikatną panią i trochę krwi straciłam
Ja w sumie dawno nie mierzyłam, ale czy to na wizytach, czy w domu zawsze miałam dobre, czasem za niskie, na szczęście nigdy nie w drugą stronę, aż z ciekawości zaraz sobie zmierzę 140/95 to faktycznie trochę wysokie, a co lekarz powiedział w razie gdyby w domu też było takie wysokie?Dziewczyny, mierzycie ciśnienie w domu? Ja cała ciaze miałam w okolicach 110/70 a na ostatniej wizycie wyszlo 140/95 i lekarz kazał mierzyć codziennie w domu no i dalej wychodzi w granicach 140/95 a nawet przekracza czasem lekko. Powinnam sie niepokoić?
Dokładnie to samo powiedziałam jak wyszłam Ale w tej kolejce to bym pewnie do teraz stała albo bym urodziła Termin na 19 lutego, ale nieformalny na 11 lutego, już tak sobie (i dzidzi) wkręciłam, że wtedy urodzę, że chyba przebranżowię się na wróżkę jak faktycznie tak się stanie Objawów w sumie żadnych nie ma, tylko strasznie mi zimno i nic mi się nie chce czasem zakłuje w kroczu, lekko to podbrzusze raz po raz zaboli i tyle.No to Ci się odbiło skorzystanie z przywileju Możesz przypomnieć na kiedy masz termin ? Bo już teraz straciłam rachubę za dużo dziewczyn się już rozpakowało ;p Jak u Ciebie objawy po wczorajszym ? Dzieje się cos?