Też jestem ciekawa jak mi teraz wyjdzie morfologia, biorę żelazo 1x dziennie i nic poza tym, z diety dużo żelaza raczej nie dostarczam :/Ja od 1,5 tygodnia biorę po 2 tabletki żelaza dziennie i dodatkowo codziennie pije sok z buraka z jabłkiem i jem do kanapek pietruchę albo pestki dyni i powiem Wam że się czuje dużo dużo lepiej. Mam więcej siły i wogóle nabrałam wkońcu kolorów na twarzy ! Ciekawa jestem jak moje wyniki morfologii czy trochę podrosły ale już chyba nie będę robiłą przed porodem. Chyba żę doktor będzie kazała we wtorek
reklama
Ja dostalam kroploweczke i morfologia jak nowaTeż jestem ciekawa jak mi teraz wyjdzie morfologia, biorę żelazo 1x dziennie i nic poza tym, z diety dużo żelaza raczej nie dostarczam :/
U nas termin na 10 i uczucie zimna trzyma mnie juz z tydzień jak nie lepiej. Mąż się śmieje że on się dusi w domu a ja robię saunę. Może to też jakoś organizm szykuje na przyjście dzidzi... Ja właśnie mam ochotę sprawdzić morfologię prywatnie ale szkoda mi żeby się znów kuć bo ostatnio siedziałam 10 minut bo żyła nie chciała się zakleić i ciągle był wyciek po wkuciu Aż się kobietki zainteresowały co się dzieje więc już mam stracha przed pobieraniem krwiDokładnie to samo powiedziałam jak wyszłam Ale w tej kolejce to bym pewnie do teraz stała albo bym urodziła Termin na 19 lutego, ale nieformalny na 11 lutego, już tak sobie (i dzidzi) wkręciłam, że wtedy urodzę, że chyba przebranżowię się na wróżkę jak faktycznie tak się stanie Objawów w sumie żadnych nie ma, tylko strasznie mi zimno i nic mi się nie chce czasem zakłuje w kroczu, lekko to podbrzusze raz po raz zaboli i tyle.
Podratowali Cię wlewami teraz tylko się dobrze odżywiać i organizm wróci moment do normy Jak się czujecie z maleństwem ?Ja dostalam kroploweczke i morfologia jak nowa
Też mam w środę wizytęJa mam nadzieję, że to coś znaczy teraz też mnie trochę pobolewa okaże się w środę na wizycie chyba, że wcześniej się coś rozkręci
Podratowali Cię wlewami teraz tylko się dobrze odżywiać i organizm wróci moment do normyJa dostalam kroploweczke i morfologia jak nowa
Sylwia99
Fanka BB :)
Ja miałam śluz inny, pobolewania lekkie i na kibelku byłam dwa razy, ale nie biegunka plecy bolą od ranaU mnie właśnie tak się rozkręciło lekko, może przypadek, a może to faktycznie coś daje? Powoli czuję, że poród coraz bliżej, bo nawet zaparcia odpuściły a to już musi być jakiś znak
Ja właśnie ostatnio wciąż goniłam chłopaka jak włączał grzejniki, bo nie lubię jak jest gorąco, ale dzisiaj coś wyjątkowo mi zimno, może od niewyspania i zmarznięcia rano :/U nas termin na 10 i uczucie zimna trzyma mnie juz z tydzień jak nie lepiej. Mąż się śmieje że on się dusi w domu a ja robię saunę. Może to też jakoś organizm szykuje na przyjście dzidzi... Ja właśnie mam ochotę sprawdzić morfologię prywatnie ale szkoda mi żeby się znów kuć bo ostatnio siedziałam 10 minut bo żyła nie chciała się zakleić i ciągle był wyciek po wkuciu Aż się kobietki zainteresowały co się dzieje więc już mam stracha przed pobieraniem krwi
To ja chyba pierwszy raz miałam takie bolesne pobieranie krwi i taki wyciek po, nie chciało przestać lecieć, ale nie dziwota jak zamiast dziurki od igły mam nacięcie na pół żyły
Ewq9
Fanka BB :)
Ja już teraz też do tego tak podchodzę mam pokarm to mu daje z butelki odciągnięty, jak nie mam to dajemy modyfikowane i też musi być
Spokojnie, jeszcze nie minelo az tak duzo czasu. Jeszcze sie rozkreci
ja juz mam ustawke w doradca laktacyjnym... zeby mnie wyszkolila po cc [emoji16]
z reszta jesli nie damy rady to tez... no trudno sie mowi. Bede walczuc na pewno, ale jakby mialo to zalamywac psychicznie to trudno, podamh butle i tyle
reklama