reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jestem. Wróciłam ze szpitala. Szew zdjęty, dzidziuś ok, ale ani jednego skurczu od rana..., więc puścili mnie do domu..., ale kiedy zapytałam lekarza o stan mojej szyjki, odpowiedział: jutro lub w kolejnych dniach wróci pani do nas😍, a po sexie z mężem może nawet jeszcze dziś, więc proszę być czujną, bo to szybko pójdzie. No to czekam, sprzątam i sex po 8 miesiącach przerwy 🥰.
No to i my czekamy na informacje i trzymamy kciuki żebyś szybko do nich wróciła i bezboleśnie urodziła!!;D ja proponuje najpierw weks. Ewentualnie potem sprzątanie;D bo skoro doktor tak mowi to zakładam że po sprzataniu juz możesz do nich wrócić;D

reklama
No to i my czekamy na informacje i trzymamy kciuki żebyś szybko do nich wróciła i bezboleśnie urodziła!!;D ja proponuje najpierw weks. Ewentualnie potem sprzątanie;D bo skoro doktor tak mowi to zakładam że po sprzataniu juz możesz do nich wrócić;D
No masz rację... bo jeśli zacznę od razu intensywnie sprzątać i ruszy wszystko od razu, to ominie mnie sex😱😱😱. Już nic do jego powrotu z pracy nie robię!!!

Wszystkie piszą o wspomagaczach to u mnie dzisiaj wjeżdża pizza z ananasem !:D Potem jakiś dobry film na netflixie i potem może jakiś relaks :D Przyjemne z pożytecznym trzeba teraz łączyć bo faktycznie nie wiadomo kiedy będzie na to czas;p

U mnie dzis słaby dzień. Brak sily ogólnie i straszne bole lydek. Chyba zaczynam puchnąć i moje nogi nie wytrzymują;/

reklama
U mnie dzis słaby dzień. Brak sily ogólnie i straszne bole lydek. Chyba zaczynam puchnąć i moje nogi nie wytrzymują;/
Mi gin powiedziała żebym napar sobie robiła z pietruszki i piła :) bo tak samo popuchłam i 3 kg w 3 tyg mi przybyło i rozstępy się rozeszły bardziej..

Do góry