reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A dobrze maly wazy 3200 niby ale w to nie wierze[emoji38]i mam stawic sie 4lutego do szpitala [emoji173]ale dzis mialam cisnienie 150/80 bo sie stresowalam dzis strasznie jeszcze [emoji20]bo za dlugo czekalam[emoji86]
O jeju to już niedługo 🙈 a może akurat mały będzie miał największą wagę z Twoich wszystkich dzieci 😅

reklama
A ja wylądowałam w szpitalu. Poszłam na KTG, zapisywał się skurcz za skurczem, do tego tętno zaczęło malej skakać i kazano mi przyjechać na oddzial... Niby rozwarcie się nie robi, wody też nie odpływają ale skurcze nie chcą odpuścić

A ja wylądowałam w szpitalu. Poszłam na KTG, zapisywał się skurcz za skurczem, do tego tętno zaczęło malej skakać i kazano mi przyjechać na oddzial... Niby rozwarcie się nie robi, wody też nie odpływają ale skurcze nie chcą odpuścić
Trzymam kciuki na pewno wszystko będzie dobrze 🙂 jesteś pod stałą kontrolą teraz więc nic się nie martw. Który to tydzień u Ciebie?

U mnie dzis słaby dzień. Brak sily ogólnie i straszne bole lydek. Chyba zaczynam puchnąć i moje nogi nie wytrzymują;/
U mnie dzień też dość słaby pod kątem samopoczucia, ale o dziwo się zmobilizowałam i sporo zrobiłam, za to teraz padam na twarz - obym chociaż dzięki temu ładnie zasnęła :)

Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, może się akcja rozkręci i już jutro będziesz trzymała na rękach swojego dzidziusia 🥰

reklama
Do góry