reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja mojego już uprzedziłam, że zaraz trzeba będzie zacząć działać na zwiększonych obrotach 😂 Na przyszły tydzień zaplanowałam sobie jeszcze mycie lodówki i trochę gotowania, mrożenia, wekowania, żebyśmy mieli co jeść po porodzie 😁
No tak zapasy sa ważne 😂😀. Ja tez troche zupek powekuje bo nie lubię ich robić 😂a tak to na bieżąco bede robić😀

No tak zapasy sa ważne 😂😀. Ja tez troche zupek powekuje bo nie lubię ich robić 😂a tak to na bieżąco bede robić😀
Ja za to uwielbiam gotować, ale ostatnio jakoś mi się nie chce 😂 Miałam teraz cały gar ogórkowej, to siup do słoja i będę wekować, tylko znowu muszę obiad na bieżąco kolejny zrobić, więc znów zrobię większą porcję i część do słoja, mięsa trochę zamrożę, może jakiś sosik jeszcze do makaronu zrobię, to myślę, że na pierwsze 2 tygodnie po obiadów starczy :D

Ja zakupiłam pakiet wsparcia [emoji23] plus do tego nadrobienie z mężem wspólnych wieczorów i może się Synek ruszy [emoji23][emoji23][emoji23]
IMG_20210128_150600.jpeg

Ja za to uwielbiam gotować, ale ostatnio jakoś mi się nie chce 😂 Miałam teraz cały gar ogórkowej, to siup do słoja i będę wekować, tylko znowu muszę obiad na bieżąco kolejny zrobić, więc znów zrobię większą porcję i część do słoja, mięsa trochę zamrożę, może jakiś sosik jeszcze do makaronu zrobię, to myślę, że na pierwsze 2 tygodnie po obiadów starczy :D
Ja tez lubie gotować 😀ale zup nie lubie robić 😂 nie wiem dlaczego 😂

reklama
Mam wrażenie że juz kazda ma dość tej końcówki ciazy ;p wszystkie niewyspane, przemeczone i czekają niecierpliwie na rozwiązanie;D a te ostatnie tygodnie to trwają i trwają!;D najgorsze jest to ze nie wiadomo kiedy ten dzień nadejdzie. Jedne maja objawy i sie kompletnie nic nie dzieje, a drugie bez żadnych objawów i nagle się okazuje ze to juz ;D ah ta natura...
Dziewczyny lykacie jeszcze magnez ?
Ja łykam :) ja ciąży nie mam dosyć w sumie, bo się wysypiam, ale już bym chciała urodzić 😅

Do góry