reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja mojego już uprzedziłam, że zaraz trzeba będzie zacząć działać na zwiększonych obrotach 😂 Na przyszły tydzień zaplanowałam sobie jeszcze mycie lodówki i trochę gotowania, mrożenia, wekowania, żebyśmy mieli co jeść po porodzie 😁
No tak zapasy sa ważne 😂😀. Ja tez troche zupek powekuje bo nie lubię ich robić 😂a tak to na bieżąco bede robić😀

No tak zapasy sa ważne 😂😀. Ja tez troche zupek powekuje bo nie lubię ich robić 😂a tak to na bieżąco bede robić😀
Ja za to uwielbiam gotować, ale ostatnio jakoś mi się nie chce 😂 Miałam teraz cały gar ogórkowej, to siup do słoja i będę wekować, tylko znowu muszę obiad na bieżąco kolejny zrobić, więc znów zrobię większą porcję i część do słoja, mięsa trochę zamrożę, może jakiś sosik jeszcze do makaronu zrobię, to myślę, że na pierwsze 2 tygodnie po obiadów starczy :D

Ja zakupiłam pakiet wsparcia [emoji23] plus do tego nadrobienie z mężem wspólnych wieczorów i może się Synek ruszy [emoji23][emoji23][emoji23]
IMG_20210128_150600.jpeg

Ja za to uwielbiam gotować, ale ostatnio jakoś mi się nie chce 😂 Miałam teraz cały gar ogórkowej, to siup do słoja i będę wekować, tylko znowu muszę obiad na bieżąco kolejny zrobić, więc znów zrobię większą porcję i część do słoja, mięsa trochę zamrożę, może jakiś sosik jeszcze do makaronu zrobię, to myślę, że na pierwsze 2 tygodnie po obiadów starczy :D
Ja tez lubie gotować 😀ale zup nie lubie robić 😂 nie wiem dlaczego 😂

reklama
Mam wrażenie że juz kazda ma dość tej końcówki ciazy ;p wszystkie niewyspane, przemeczone i czekają niecierpliwie na rozwiązanie;D a te ostatnie tygodnie to trwają i trwają!;D najgorsze jest to ze nie wiadomo kiedy ten dzień nadejdzie. Jedne maja objawy i sie kompletnie nic nie dzieje, a drugie bez żadnych objawów i nagle się okazuje ze to juz ;D ah ta natura...
Dziewczyny lykacie jeszcze magnez ?
Ja łykam :) ja ciąży nie mam dosyć w sumie, bo się wysypiam, ale już bym chciała urodzić 😅

Do góry