Daj koniecznie znać co po wizycieStresuje sie dzis niewiem ta wizyta bede wychodzila zaniedlugo
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No dam [emoji16]
Daj koniecznie znać co po wizycie
No tak zapasy sa ważne . Ja tez troche zupek powekuje bo nie lubię ich robić a tak to na bieżąco bede robićJa mojego już uprzedziłam, że zaraz trzeba będzie zacząć działać na zwiększonych obrotach Na przyszły tydzień zaplanowałam sobie jeszcze mycie lodówki i trochę gotowania, mrożenia, wekowania, żebyśmy mieli co jeść po porodzie
Ja za to uwielbiam gotować, ale ostatnio jakoś mi się nie chce Miałam teraz cały gar ogórkowej, to siup do słoja i będę wekować, tylko znowu muszę obiad na bieżąco kolejny zrobić, więc znów zrobię większą porcję i część do słoja, mięsa trochę zamrożę, może jakiś sosik jeszcze do makaronu zrobię, to myślę, że na pierwsze 2 tygodnie po obiadów starczyNo tak zapasy sa ważne . Ja tez troche zupek powekuje bo nie lubię ich robić a tak to na bieżąco bede robić
Ja tez lubie gotować ale zup nie lubie robić nie wiem dlaczegoJa za to uwielbiam gotować, ale ostatnio jakoś mi się nie chce Miałam teraz cały gar ogórkowej, to siup do słoja i będę wekować, tylko znowu muszę obiad na bieżąco kolejny zrobić, więc znów zrobię większą porcję i część do słoja, mięsa trochę zamrożę, może jakiś sosik jeszcze do makaronu zrobię, to myślę, że na pierwsze 2 tygodnie po obiadów starczy
Ale zestaw ho ho ja to chyba bede chodzic po domu i szczypać sie w skutki albo klamerki przypneJa zakupiłam pakiet wsparcia [emoji23] plus do tego nadrobienie z mężem wspólnych wieczorów i może się Synek ruszy [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1231997
HahahaJa zakupiłam pakiet wsparcia [emoji23] plus do tego nadrobienie z mężem wspólnych wieczorów i może się Synek ruszy [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1231997
marta18691
Sobie posiedze 5osob przedemna
Daj koniecznie znać co po wizycie
reklama
Sylwia99
Ja łykam ja ciąży nie mam dosyć w sumie, bo się wysypiam, ale już bym chciała urodzićMam wrażenie że juz kazda ma dość tej końcówki ciazy ;p wszystkie niewyspane, przemeczone i czekają niecierpliwie na rozwiązanie;D a te ostatnie tygodnie to trwają i trwają!;D najgorsze jest to ze nie wiadomo kiedy ten dzień nadejdzie. Jedne maja objawy i sie kompletnie nic nie dzieje, a drugie bez żadnych objawów i nagle się okazuje ze to juz ;D ah ta natura...
Dziewczyny lykacie jeszcze magnez ?