No to i my czekamy na informacje i trzymamy kciuki żebyś szybko do nich wróciła i bezboleśnie urodziła!!;D ja proponuje najpierw weks. Ewentualnie potem sprzątanie;D bo skoro doktor tak mowi to zakładam że po sprzataniu juz możesz do nich wrócić;DJestem. Wróciłam ze szpitala. Szew zdjęty, dzidziuś ok, ale ani jednego skurczu od rana..., więc puścili mnie do domu..., ale kiedy zapytałam lekarza o stan mojej szyjki, odpowiedział: jutro lub w kolejnych dniach wróci pani do nas, a po sexie z mężem może nawet jeszcze dziś, więc proszę być czujną, bo to szybko pójdzie. No to czekam, sprzątam i sex po 8 miesiącach przerwy .
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Wszystko będzie dobrzeJeszcze sie stresuje za bradzo czuje ze ciśnienie mi skacze[emoji25]
kwiatek250
No masz rację... bo jeśli zacznę od razu intensywnie sprzątać i ruszy wszystko od razu, to ominie mnie sex. Już nic do jego powrotu z pracy nie robię!!!No to i my czekamy na informacje i trzymamy kciuki żebyś szybko do nich wróciła i bezboleśnie urodziła!!;D ja proponuje najpierw weks. Ewentualnie potem sprzątanie;D bo skoro doktor tak mowi to zakładam że po sprzataniu juz możesz do nich wrócić;D
kwiatek250
Spokojnie, będzie dobrze!Jeszcze sie stresuje za bradzo czuje ze ciśnienie mi skacze[emoji25]
No masz rację... bo jeśli zacznę od razu intensywnie sprzątać i ruszy wszystko od razu, to ominie mnie sex. Już nic do jego powrotu z pracy nie robię!!!
Wszystkie piszą o wspomagaczach to u mnie dzisiaj wjeżdża pizza z ananasem ! Potem jakiś dobry film na netflixie i potem może jakiś relaks Przyjemne z pożytecznym trzeba teraz łączyć bo faktycznie nie wiadomo kiedy będzie na to czas;p
I jak Marta??Lol niezle[emoji38]
marta18691
A dobrze maly wazy 3200 niby ale w to nie wierze[emoji38]i mam stawic sie 4lutego do szpitala [emoji173]ale dzis mialam cisnienie 150/80 bo sie stresowalam dzis strasznie jeszcze [emoji20]bo za dlugo czekalam[emoji86]
I jak Marta??
reklama
Sylwia99
Mi gin powiedziała żebym napar sobie robiła z pietruszki i piła bo tak samo popuchłam i 3 kg w 3 tyg mi przybyło i rozstępy się rozeszły bardziej..U mnie dzis słaby dzień. Brak sily ogólnie i straszne bole lydek. Chyba zaczynam puchnąć i moje nogi nie wytrzymują;/