reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jestem. Wróciłam ze szpitala. Szew zdjęty, dzidziuś ok, ale ani jednego skurczu od rana..., więc puścili mnie do domu..., ale kiedy zapytałam lekarza o stan mojej szyjki, odpowiedział: jutro lub w kolejnych dniach wróci pani do nas😍, a po sexie z mężem może nawet jeszcze dziś, więc proszę być czujną, bo to szybko pójdzie. No to czekam, sprzątam i sex po 8 miesiącach przerwy 🥰.
No to i my czekamy na informacje i trzymamy kciuki żebyś szybko do nich wróciła i bezboleśnie urodziła!!;D ja proponuje najpierw weks. Ewentualnie potem sprzątanie;D bo skoro doktor tak mowi to zakładam że po sprzataniu juz możesz do nich wrócić;D

reklama
No to i my czekamy na informacje i trzymamy kciuki żebyś szybko do nich wróciła i bezboleśnie urodziła!!;D ja proponuje najpierw weks. Ewentualnie potem sprzątanie;D bo skoro doktor tak mowi to zakładam że po sprzataniu juz możesz do nich wrócić;D
No masz rację... bo jeśli zacznę od razu intensywnie sprzątać i ruszy wszystko od razu, to ominie mnie sex😱😱😱. Już nic do jego powrotu z pracy nie robię!!!

Wszystkie piszą o wspomagaczach to u mnie dzisiaj wjeżdża pizza z ananasem !:D Potem jakiś dobry film na netflixie i potem może jakiś relaks :D Przyjemne z pożytecznym trzeba teraz łączyć bo faktycznie nie wiadomo kiedy będzie na to czas;p

U mnie dzis słaby dzień. Brak sily ogólnie i straszne bole lydek. Chyba zaczynam puchnąć i moje nogi nie wytrzymują;/

reklama
U mnie dzis słaby dzień. Brak sily ogólnie i straszne bole lydek. Chyba zaczynam puchnąć i moje nogi nie wytrzymują;/
Mi gin powiedziała żebym napar sobie robiła z pietruszki i piła :) bo tak samo popuchłam i 3 kg w 3 tyg mi przybyło i rozstępy się rozeszły bardziej..

Do góry