reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jestem. Wróciłam ze szpitala. Szew zdjęty, dzidziuś ok, ale ani jednego skurczu od rana..., więc puścili mnie do domu..., ale kiedy zapytałam lekarza o stan mojej szyjki, odpowiedział: jutro lub w kolejnych dniach wróci pani do nas😍, a po sexie z mężem może nawet jeszcze dziś, więc proszę być czujną, bo to szybko pójdzie. No to czekam, sprzątam i sex po 8 miesiącach przerwy 🥰.

Lol niezle[emoji38]
Jestem. Wróciłam ze szpitala. Szew zdjęty, dzidziuś ok, ale ani jednego skurczu od rana..., więc puścili mnie do domu..., ale kiedy zapytałam lekarza o stan mojej szyjki, odpowiedział: jutro lub w kolejnych dniach wróci pani do nas[emoji7], a po sexie z mężem może nawet jeszcze dziś, więc proszę być czujną, bo to szybko pójdzie. No to czekam, sprzątam i sex po 8 miesiącach przerwy [emoji3059].

Jestem. Wróciłam ze szpitala. Szew zdjęty, dzidziuś ok, ale ani jednego skurczu od rana..., więc puścili mnie do domu..., ale kiedy zapytałam lekarza o stan mojej szyjki, odpowiedział: jutro lub w kolejnych dniach wróci pani do nas😍, a po sexie z mężem może nawet jeszcze dziś, więc proszę być czujną, bo to szybko pójdzie. No to czekam, sprzątam i sex po 8 miesiącach przerwy 🥰.
Jestes jak tykajaca bomba 😀😀😀😀 8 miesięcy przerwy to mąż Cie zje 😂

reklama
Do góry